Utilities.CRM - Solutions - Adacta
Pobedite na konkuretnom tržištu energetike sa
UTILITIES CRM

Povežite prodaju, marketing i unapredite iskustvo vaših klijenata.

 

Utilities CRM u službi lidera energetike

Osvajanje visokokonkurentnog tržišta energetike zahteva pojednostavljenje poslovnih procesa, pravovremene reakcije na tržišne promene, brz razvoj inovativnih proizvoda i superiornu uslugu koja se pruža klijentima. 

Utilities CRM rešenje omogućava out-of-the-box CRM funkcionalnosti kao podršku specifičnom poslovanju u oblasti industrije energetike. Namenjen je kompanijama koje žele da u kratkom roku uvedu CRM rešenje u svoje poslovanje sa svim relevantnim funkcionalnostima. Utilities CRM obuhvata set Microsoft Dynamics CRM modula specifičnih za industriju energetike i unapred definisanih rukovođenih procesa koji se selektivno i optimalno mogu uključiti u finalno rešenje.

How can an insurance company benefit from implementing AdInsure.CRM?
  • Connect marketing, sales, and customer service and improve the effectiveness of each
  • Track customer activities at all touch points
  • Access the customer through a single, 360° customer view and adapt the view for marketing, sales, and customer service department
  • Manage, control, and measure KPI‘s for sales, marketing, and customer service
  • Gain control over cost management: reduce operational costs and optimize resources
  • Enjoy control over customer retention in the highly competitive and ever-changing insurance industry
  • Gain a flexible solution, applicable for different business models (on premises, cloud, hosting)
  • Be mobile and still have a control over your work and your customers

Utilities CRM

Adactine kompetencije u industriji energetike dokazane su uspešnim billing, ERP i BI implementacijama u kompanijama koje posluju u okviru Adriatic regiona. Više od 50 stručnjaka u našem Utilities timu koji poznaju industriju energetike, posvećeno rade na ostvarivanju poslovnih ciljeva i pronalaženju savršenih IT rešenja za sve naše klijente.

Microsoft Partner

Kompanija Adacta je za ostvarene rezultate u oblasti implementacije CRM rešenja i razvijanja posebno prilagođenog CRM rešenja za industriju osiguranja nagrađena od strane Microsofta titulom Silver CRM Microsoft’s Partner za Adriatic region.

Adacta

Više od 25 godina iskustva u IT industriji, internacionalno poslovanje, tim kojeg čine više od 350 stručnjaka i oko 400 završenih projekata, kao i posvećenost kontinuiranom rastu i razvoju, predstavljaju snažan dokaz našeg uspešnog poslovanja. Desetogodišnje iskustvo u razvoju i implementaciji rešenja namenjenih osiguranju, kao i više od 200 stručnjaka iz oblasti IT i poslovnih procesa, pomogli su u izgradnji najvećeg tima posvećenog unapređenju industrije osiguranja u regionu Jugoistočne Evrope.

Utilities CRM | Karakteristike

Budite jedan korak ispred očekivanja vašeg klijenta sa prilagodljivim 360° pogledom na klijenta i 6 Utilities CRM karakteristika.

macbook-screen-crm.png

Pogled 360° na klijenta

Pravi 360° pogled na klijenta koji omogućava sve relevantne informacije na jednom mestu.

Obaveštenja

Budite ispred očekivanja vašeg klijenta i iskoristite prikupljene podatke o klijentu da biste predvideli sledeći najbolji korak i sledeću najbolju ponudu zasnovanu na poslovnim događajima, istorijskim podacima, segmentaciji rezultata, kao i na uvezenim eksternim listama.

Informacije o klijentu

Donesite prave odluke zahvaljujući najnovijim informacijama o klijentu koje uključuju podatke o ugovorima, kontaktima, fakturama i plaćanjima sinhronizovanim sa bazičnim sistemom.

Važne informacije

Neka vam najvažnije informacije o vašem klijentu kao što su status klijenta, krediti i naplata budu na dohvat ruke.

Informacije o obračunima i plaćanjima

Brz pregled svih parametara obračuna i naplata kao i njihovih statusa, uključujući kanale izdavanja faktura, metode i uslove naplata, tip faktura, istaknutih vrednosti itd.

Najnoviji slučajevi

CRM omogućava da se svi zahtevi klijenata - bez obzira na kanale komunikacije - skladište na jednom mestu. Uz pomoć 360° pogledom na klijenta, znatno je olakšan pristup svim ključnim informacijama.

Utilities CRM Brošura

Otkrijte na koji način vam Utilities CRM rešenje može pomoći u praćenju najvažnijih događaja u životu vašeg klijenta i prepoznajte nove prodajne mogućnosti.

Zašto Microsoft Dynamics CRM

"Microsoft Dynamics CRM je ocenjen kao lider među CRM rešenjima od strane nezavisnih kuća i renomiranih CRM publikacija jer korisnicima daje široku paletu funkcionalnosti koje se kontinuirano nadograđuju, mogućnost praćenja interakcije sa klijentima putem standardnih i savremenih kanala komunikacije, pristup sa bilo kojeg mesta ili uređaja, kao i punu integraciju sa ostalim Microsoft proizvodima kao što su Office, Power BI, Skype ili Sharepoint."

Tatjana Lukić, Regional Director, Microsoft Business Solutions - Adriatics, Balkans, Baltics & CIS at Microsoft

Najnovije vesti

Pogledajte najnovije vesti, blog ili video sadržaj.

Uspešne implementacije

Adactine Utilities CRM reference

Pogledajte naše Utilities CRM reference za Adriatic region.

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt