Talent management Cornerstone - Solutions - Adacta
Sistem za upravljanje talentima baziran na Cornerstone OnDemand platformi
Karijerni put zaposlenih na jednom mestu

Sa liderskom pozicijom u Gartner's Magic Quadrant for Talent Management Suites u posledinjih šest godina, Cornerstone OnDemand je dokazano najbolje poslovno rešenje koje vam može pomoći da efikasno upravljate radnom snagom i profesionalnim razvojem zaposlenih.

Pogledajte Webinar

BUDITE POBEDNIK U RATU ZA TALENTE

Privlačenje vrhunskih kandidata i zadržavanje postojećih talenata u organizaciji su dva najveća izazova sa kojima se susreću HR menadžeri. Današnja prednost talenata je što mogu da biraju organizacije za koje žele da rade zbog višestrukih ponuda.

IZAZOVI SA KOJIMA SE SUSREĆU HR MENADŽERI U 21. VEKU

Konsultanti za selekciju i regrutaciju u „ratu za talente“ uglavnom gube dragoceno vreme radeći na nepotrebnim i neefikasnim administrativnim zadacima i papirologiji. Pronalaženje potencijalnih talentovanih kandidata i pregled njihovih biografija je proces koji treba da podrazumeva par klikova, a ne rad od nekoliko dana.


Sa druge strane, imate postojeće zaposlene koji nemaju adekvatnu obuku ili jasno definisan plan razvoja karijere. Kao posledica toga, možete imati nezadovoljne zaposlene koji ne ispunjavaju poslovne planove kompanije ili zbog svog nezadovoljstva traže nove poslovne prilike gde će njihov rad biti više cenjen.


Budite konkurentni na tržištu talenata

Kako steći konkurentsku prednost na osnovu tehnologije za upravljanje talentima?

1. Privlačenje talentovanih kandidata

Poboljšajte vaš proces regrutacije i smanjite ukupne troškove zapošljavanja uz pomoć sistema za upravljanje talentima.

Interna mobilnost, preporuke zaposlenih za nove i kvalitetne kandidate, smanjeno vreme procesa regrutacije su samo neki od procesa koji nam pomažu da poboljšamo kvalitet zapošljavanja. 


  • Privucite najbolje kandidate
  • Uključite članove tima u proces zapošljavanja
  • Izgradite jaku zajednicu talenata unutar kompanije
  • Upravljajte zapošljavanjem
  • Povežite se pomoću društvenih mreža
  • Napravite svoj  "talent pool"



2. Značaj kontinuiranog učenja 

Iako su vaši zaposleni već godinama deo vaše kompanije ili određenog tima, postoji velika verovatnoća da stvari nisu iste kao što su bile pre deset godina. Naime, kako se „stvari“ drastično menjaju promene u razvoju zaposlenih možemo videti i u kraćim vremenskim periodima. Zato je izuzetno važno imati jasno definisan in-house sistem za kontinuirano obrazovanje zaposlenih.


Prilikom definisanja programskog paketa za učenje (tzv. Learning suite) neophodno je uskladiti obuku i razvoj zaposlenih u skladu sa potrebama organizacije. Na taj način se mogu unaprediti veštine zaposlenih koje im nedostaju od prvog radnog dana.


3. Upravljanje performansama

Savremeni sistem za upravljanje performansama zaposlenih vam omogućava da pratite, merite i ocenjujete učinke vaših zaposlenih. Na ovaj način pružena vam je mogućnost da profesionalno razvijate svoje zaposlene i maksimizirate svoje poslovne rezultate.


Ključna prednost je što svaki zaposleni može samostalno da kontroliše svoj profesionalni razvoj i da konstantno dobija povratne informacije od svojih nadređenih. Sa druge strane, menadžeri mogu lako da prate učinak svojih zaposlenih, kao i da prave nove planove za unapređenje veština.


Preko 42 miliona ljudi je razvilo svoj potencijal uz pomoć Cornerstone. Budite i vi jedan od njih.

Kontaktirajte nas

Najnovije vesti na našem blogu.