Adacta Srbija
POSLOVNE APLIKACIJE U OBLAKU
DYNAMICS 365

Microsoft Dynamics 365 objedinjuje ERP i CRM funkcionalnosti u oblaku i omogućava jednostavnu integraciju s Officeom 365 i sa alatom za poslovnu analitiku i inteligenciju. Započnite sa onime što vam već danas treba za vašu kompaniju i postepeno dodajte funkcionalnosti.

Saznajte više

Šta je Dynamics 365

Inteligentne poslovne aplikacije u oblaku objedinjuju funkcionalnosti ERP i CRM rešenja i omogućavaju jednostavnu integraciju sa alatima Office 365 i Power BI. Dynamics 365 aplikacije povezuju prodaju, podršku korisnicima/kupcima, operacije, finansije, marketing, rad na terenu i projektni menadžment. Dynamics 365 vašoj kompaniji omogućuje:

  • personalizaciju interakcije s vašim korisnicima/klijentima, kao i bolje povezivanje s njima,
  • veću produktivnost vaših zaposlenih,
  • racionalizaciju vašeg poslovanja i smanjenje troškova,
  • unapređivanje vaših proizvoda i usluga i otkrivanje novih izvora prihoda.

Najbolje rešenje za vaše poslovanje

Dynamics 365 je modularno rešenje koje povezuje sve funkcije vaše kompanije u jedinstven sistem.

Aktuelne novosti

Pogledajte aktuelne novosti.

Povodom 15 godina uspešnog poslovanja kompanija Adacta Beograd organizovala je Adacta Day u hotelu Hilton Beograd, gde je okupila više od 130 postojećih poslovnih partnera i potencijalnih klijenata iz raznih sfera poslovanja. Na ovom događaju akcenat je bio na predstavljanju najnovijih trendova iz ERP, CRM i BI sveta, kao i naprednog alata za HR i Talent management, gde je ekskluzivno predstavljeno partnerstvo sa svetski poznatom kompanijom u ovoj oblasti Cornerstone OnDemandom.

Više

Ove godine Adacta je bila glavni sponzor After Holiday Cocktail-a, događaja koji tradiocionalno organizuje Srpska asocijacija menadžera (SAM). Više od 150 članova SAM-a sinoć se okupilo u velikoj bašti hotela Crowne Plaza, a goste je u ime Adacte pozdravio Ivan Đolić, direktor prodaje.

Više

Ove godine Adacta Beograd slavi 15 godina postojanja, a na Adacta Day-u očekujemo oko 150 učesnika, prvenstveno Adactinih postojećih i potencijalnih klijenata i partnera koji dolaze iz raznih industrija.

Više

Join our free webinar and see Qlik's Visual Analytic platform that is used by thousands of companies in the financial supply chain – retail banks, brokers, wealth managers, investment banks, central banks and regulators.

Više

Naše reference

Za 25 godina poslovanja svoje poverenje nam je poklonilo više od 400 klijenata.

Kontaktirajte nas

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Naš kontakt