Adacta Srbija
POSLOVNE APLIKACIJE U OBLAKU
DYNAMICS 365

Microsoft Dynamics 365 objedinjuje ERP i CRM funkcionalnosti u oblaku i omogućava jednostavnu integraciju s Officeom 365 i sa alatom za poslovnu analitiku i inteligenciju. Započnite sa onime što vam već danas treba za vašu kompaniju i postepeno dodajte funkcionalnosti.

Saznajte više

Šta je Dynamics 365

Inteligentne poslovne aplikacije u oblaku objedinjuju funkcionalnosti ERP i CRM rešenja i omogućavaju jednostavnu integraciju sa alatima Office 365 i Power BI. Dynamics 365 aplikacije povezuju prodaju, podršku korisnicima/kupcima, operacije, finansije, marketing, rad na terenu i projektni menadžment. Dynamics 365 vašoj kompaniji omogućuje:

  • personalizaciju interakcije s vašim korisnicima/klijentima, kao i bolje povezivanje s njima,
  • veću produktivnost vaših zaposlenih,
  • racionalizaciju vašeg poslovanja i smanjenje troškova,
  • unapređivanje vaših proizvoda i usluga i otkrivanje novih izvora prihoda.

Najbolje rešenje za vaše poslovanje

Dynamics 365 je modularno rešenje koje povezuje sve funkcije vaše kompanije u jedinstven sistem.

Aktuelne novosti

Pogledajte aktuelne novosti.

Iskustvo klijenta je danas ključni konkurencijski diferencijal i važnost efikasne korisničke usluge je u središtu današnjeg poslovanja. Sve moderne kompanije suočavaju se sa ovim izazovom - kako isporučiti pravo iskustvo, pravom korisniku u pravo vreme. CafeX’s Live Assist for Dynamics 365 je moderno i dokazano sveobuhvatno rešenje koje pomaže u isporučivanju izuzetne usluge klijentu. Kao prioritetno Microsoft rešenje za Dynamics 365, Live Assist vam pomaže da rešite probleme korisnika što brže, na taj način povećavajući njihovu lojalnost i oduševljavajući ih putovanjem kroz personalizovane sveobuhvatne kanale.

Više

Adacta je dobila najviši Qlik status i time je postala deo ekskluzivnog kruga Qlik Elite Partnera.

Više

I ove godine nam je naš partner LS Retail, vodeći ponuđač poslovno-informacionih rešenja za maloprodaju i ugostiteljstvo, dodelio počasnu titulu LS Retail Gold Partner 2017. 

Više

"Kako savremena poslovna analitika pomaže bankama da unaprede uslugu i odnos sa klijentima?" O ovoj temi u ime  Adacte govoriće Dejan Blatnik, direktor prodaje poslovnih rešenja Adacta i Dr. Sonja Išljamović, BI stručnjak, Adacta. Četvrtak, 30.mart u 11:20! Crowne Plaza, Beograd. 

Više

Naše reference

Za 25 godina poslovanja svoje poverenje nam je poklonilo više od 400 klijenata.

Kontaktirajte nas

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Naš kontakt