Adacta | Gold CRM Microsoft Partner | Microsoft Dynamics CRM
Osigurajte svoj posao uz pomoć
AdInsure.CRM

AdInsure.CRM - CRM rešenja za industriju osiguranja.

Saznajte više

Osvojite tržište energetike
Utility CRM

Utilities CRM - CRM rešenje osmišljeno je posebno za industriju energetike.

Saznajte više

Unapredite prodaju, marketing i podršku klijentima

Zahvaljujući širokom znanju o industrijama i kompetencijama iz oblasti implementacije CRM rešenja, Adacta je dobitnik priznanja Microsoft Gold Customer Relationship Partnership za Adriatic region. Mi razvijamo CRM rešenja za svaku industriju posebno čiji je glavni fokus da zadovolji potrebe svake kompanije. 

 

CRM rešenja za bolje poslovne rezultate

Povežite prodaju i marketing i poboljšajte iskustvo Vaših klijenata.

OSTANITE FOKUSIRANI. OSVAJAJTE BRŽE. IZGRADITE POVERENJE.

Vaši klijenti znaju više nego ikada - odluku o kupovini danas donose i pre kontakta sa Vama. Vaš prodajni tim se mora prilagoditi novom načinu kupovine svojih klijenata – građenjem dubljih i snažnijih veza i personalizovanjem svake prodajne akcije pojedinačno.

Sa Microsoft Dynamics CRM rešenjem, Vaši prodajni predstavnici sada imaju mogućnost da ostvare efikasniju prodaju. Obezbeđujući suštinke uvide, vodiče i alate neophodne prodaji, Vi sada možete da se usmerite na prave kupce i prioritete i osvajate brže kroz saradnju sa kolegama kako biste osnažili celu organizaciju i izgradili poverenje Vaših klijenata.

IZGRADITE BREND. UKLJUČITE SE. DEMONSTRIRAJTE.

Svet se menja, a sa njim i poslovanje kompanija. Danas, potrošači su 57% već uključeni u proces kupovine i pre nego što do njegove realizacije dođe. Kada se kupac uključi u kupovinu, marketari – sada više nego ikada - moraju biti spremni za akciju u svakom trenutku.

Microsoft Dynamics Marketing CRM rešenje Vašem timu omogućava da planira i sprovodi kampanje i meri njihove rezultate, od samog početka do kraja, čime se Vaša marketing vizija pretvara u stvarnost. Sada je moguće da se sa svojim klijentima povezujete krzo različite kanale, gradite prodajne linije i pokazujete rezultat svojih marketinških ulaganja – u realnom vremenu.

ZASLUŽITE LOJALNOST. OSNAŽITE AGENTE. OSTANITE AGILNI.

Kroz omogućavanje posebnog korisničkog iskustva, povećava se značaj same interakcije. Naše CRM rešenje razvijeno na Microsoft Dynamics platformi, obezbeđuje agentima sve potrebne informacije – kroz jedinstven pregled podataka – dajući agentima mogućnost da se fokusiraju na svog klijenta umesto da im, u potrazi za podacima, pažnja bude usmerena na više različitih ekrana i sistema.

Microsoft Dynamics CRM pomaže svojim korisnicima da pridobiju svoje klijente za ceo život. Uz pomoć cross-channel usluge, povećanu produktivnost agenata i prilagodljivih modela usluga, CRM rešenje takođe omogućava smanjenje troškova obrade klijenta i povećanje zadovoljstva agenata. A srećan agent znači zadovoljan i lojalan klijent.

Najnovije vesti

Pogledajte najnovije vesti, blog ili video sadržaj.

Povodom 15 godina uspešnog poslovanja kompanija Adacta Beograd organizovala je Adacta Day u hotelu Hilton Beograd, gde je okupila više od 130 postojećih poslovnih partnera i potencijalnih klijenata iz raznih sfera poslovanja. Na ovom događaju akcenat je bio na predstavljanju najnovijih trendova iz ERP, CRM i BI sveta, kao i naprednog alata za HR i Talent management, gde je ekskluzivno predstavljeno partnerstvo sa svetski poznatom kompanijom u ovoj oblasti Cornerstone OnDemandom.

Više

Ove godine Adacta je bila glavni sponzor After Holiday Cocktail-a, događaja koji tradiocionalno organizuje Srpska asocijacija menadžera (SAM). Više od 150 članova SAM-a sinoć se okupilo u velikoj bašti hotela Crowne Plaza, a goste je u ime Adacte pozdravio Ivan Đolić, direktor prodaje.

Više

Ove godine Adacta Beograd slavi 15 godina postojanja, a na Adacta Day-u očekujemo oko 150 učesnika, prvenstveno Adactinih postojećih i potencijalnih klijenata i partnera koji dolaze iz raznih industrija.

Više

Join our free webinar and see Qlik's Visual Analytic platform that is used by thousands of companies in the financial supply chain – retail banks, brokers, wealth managers, investment banks, central banks and regulators.

Više

Uspešne implementacije

Studija slučaja | Porsche

Rešenje: CRM | Proizvod: Dynamics CRM | Industrija: Distribution & Retail
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Axa Osiguranje

Rešenje: CRM | Proizvod: AdInsure.CRM | Industrija: Insure
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Trio Motors

Rešenje: CRM | Proizvod: Dynamics 365, Office 365 | Industrija: Retail
Pogledajte studiju

Adactine CRM reference

Pogledajte mnoge uspešne CRM implementacije.

Upoznajte naše partnere

Zajedno sa našim partnerima pružamo Vam najbolja poslovna rešenja.

Scribe
Scribe rešenja vam omogućavaju lak pristup potrebnim podacima, bez obzira da li je...
ClickDimensions
Alat za e-mail marketing i automatizaciju marketinga, integrisan u Microsoft Dynamics CRM. Adacta...
Microsoft
Microsoft je naš glavni tehnološki partner za Dynamics, SQL, .Net, SharePoint, BI i...

Kontaktirajte nas

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Naš kontakt