Power BI for Dynamics365
Upoznajte
Power BI za Dynamics 365

Unapredite poslovanje na osnovu uvida u vaše podatke pomoću pre-definisanog izveštavanja i analitike za Dynamics ERP pokrivajući ključne oblasti vašeg poslovanja – prodaju, obaveze i potraživanja, nabavku i upravljanje zalihama. Power BI Quick Start obrasci daju vam potpuni pregled svih važnih informacija o vašem poslovanju.
 

Istražite pakete

Power BI za Dynamics 365 ERP

Započnite svoje putovanje u skriveni svet vaših ERP podataka pomoću Power BI – osnovnog alata za analizu i izveštavanja u Microsoft Dynamics ERP.

Power BI Quick Start obrasci

Svesni ste činjenice da je vaše Dynamics ERP rešenje izuzetan izvor informacija o vašem poslovanju, ali niste sigurni na koji način da dođete do njih. Uz pomoć Power BI Quick Start obrazaca, sad možete na vrlo jednostavan način da dobijete kompletan pregled najvažnijih segmenata vašeg poslovanja.

Tokom više  od dve decenije rada u Microsoft Dynamics ERP rešenju i sa našim klijentima stekli smo iskustvo koje nam omogućava da razumemo potrebe naših klijenata i da znamo koji podaci su im potrebni u datom trenutku. Shodno tome, razvili smo set pre-definisanih izveštaja koji se brzo i lako implementiraju, a pritom imaju bogat sadržaj i atraktivne vizualizacije.

Ako želite detaljniju analizu vašeg poslovanja možete uključiti u vaše Power BI rešenje i druge izvore podataka, kao što su excel tabele sa podacima o planiranju i budžetiranju ili drugim podacima koji su relevantni za vaše poslovanje.

Želite da vidite Power BI u akciji? Pogledajte demo video:

Power BI izveštaji

Izaberite jedan od pre-definisanih izveštaja koji pokrivaju sve vaše poslovne procese. Definišite i merite ključne indikatore poslovanja (KPI), uporedite rezultate poslovanja dva vremenska perioda, sprovedite „what if“ analizu i unapredite poslovanje na osnovu analitike u realnom vremenu. Ne čekajte na vaše kolege da dostave podatke koji nedostaju – budite nezavisni u istraživanju podataka i prilagođavanju izgleda analitika.

Analiza prodaje

 • Prodaja
 • Klijenti
 • Proizvodi
 • Potraživanja
 • "What if" analiza

Analiza obaveza i potraživanja

 • Potraživanja
 • Dugovanja
 • Promet

Analiza nabavke

 • Dobavljači
 • Proizvodi

Analiza zaliha

 • Prodaja proizvoda
 • Vrednost lagera
 • Promet
 • Rok upotrebe
 • Dodatne prilagođene analize

Mi imamo plan za vas

Izaberite pravi modul za vaše poslovanje. Niste sigurni šta vam je potrebno? Stupite u kontakt sa nama, biće nam drago da vam pomognemo.
 


Basic undefined Proundefined Premiumundefined
Vrste izveštaja
Vrste izveštaja


Prodaja 
Prodaja Basic

Premium

Pro

Obaveze i potraživanja
Obaveze i potraživanja Basic

Premium

Pro

Nabavka i zalihe
Nabavka i zalihe Basic
Premium
Pro

Izveštaji
Izveštaji 9 pre-definisanih izveštaja 15 pre-definisanih izveštaja po meri
Podaci
Podaci do 5 miliona do 10 miliona do 15 miliona
Kompanije
Kompanije1 1 1
Uvoz podataka
Uvoz podataka pre-definisane excel datotekeexcel datotekepo meri
Broj korisnika Power BI
Broj korisnika Power BI undefined 2-5
PRO USERS
undefined 6-10
PRO USERS
 undefined 11-20 
PRO USERS
Prilagođavanje
Prilagođavanje 5 MD  10 MD 20 MD

Power BI izveštaji

Korisnički prilagođene kontrolne table sumiraće sve vaše podatke, pružiti mogućnost da istražite njihove korelacije i značenje. Zaronite u svet vašeg poslovanja pomoću Power BI rešenja.

Povezani sadržaji

Pogledajte povezane vesti, blogove i video sadržaje.

Ove godine, Adacta Group je dobila nagradu - 2019 Microsoft Country Partner of the Year za Sloveniju! Nagrada je zvanično uručena na Microsoft Inspire konferenciji u Las Vegasu.

Više

Iako je digitalna transformacija danas buzzword, treba je shvatiti krajnje ozbiljno. Ponašanje potrošača se brzo menja i kompanije gube kontrolu nad procesom prodaje. Nekada je kupac dolazio u prodavnicu gde bi ga prodavac dočekao sa osmehom na licu, a ljubaznost prodavca je bila ključna u činu kupovine.

Više

Chatbot-ovi su ovde. Simpatični mali roboti koje viđamo na našim uređajima kada surfujemo internetom i koristimo različite aplikacije. Korisničko iskustvo sa chatbot-ovima se značajno razlikuje, a kako je ovo veoma popularna tehnologija koju klijenti vole da vide u akciji, pozabavićemo se pitanjima koja bi svaka firma trebalo da uzme u obzir prilikom odlučivanja o korišćenju bota.

Više

Povodom 15 godina uspešnog poslovanja kompanija Adacta Beograd organizovala je Adacta Day u hotelu Hilton Beograd, gde je okupila više od 130 postojećih poslovnih partnera i potencijalnih klijenata iz raznih sfera poslovanja. Na ovom događaju akcenat je bio na predstavljanju najnovijih trendova iz ERP, CRM i BI sveta, kao i naprednog alata za HR i Talent management, gde je ekskluzivno predstavljeno partnerstvo sa svetski poznatom kompanijom u ovoj oblasti Cornerstone OnDemandom.

Više

Reference iz oblasti poslovne inteligencije

Adacta je uspešno završila više od 100 BI projekata.

Kontaktirajte nas

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Naš kontakt