AdInsure.CRM - Insurance - Solutions - Adacta
AdInsure.CRM
Obezbedite svoje poslovanje
uz pomoć CRM rešenja za industriju osiguranja

Klijent u fokusu

Efikasan CRM Vam pomaže da Vaš klijent postane centar Vašeg poslovanja. Za osiguravajuće kompanije to znači veliki pomak sa orijentacija na polisu osiguranja ka boljem prepoznavaju potreba klijenta. CRM rešenje Vam može olakšati da na najjednostavniji način premostite razlike između prodaje, marketinga i usluga koje se pružaju kupcima.

 

Prednosti AdInsure.CRM rešenja za osiguravajuće kompanije?
  • Povezivanje marketinga, prodaje i usluga i poboljšanje njihove efikasnosti
  • Praćenje svih relevantnih aktivnosti klijenta
  • Pristupanje klijentu kroz njegovo sveobuhvatno praćenje i analizu, kao i prilagođavanje marketinga, prodaje i pružanja usluga svakom pojedinačnom klijentu
  • Upravljanje, kontrola i merenje KPI za prodaju, marketing i pružanje usluga
  • Ostvarivanje kontrole preko Cost Managementa: smanjenje operativnih troškova i optimizacija resursa
  • Ostvarivanje kontrole u procesu zadržavanja kupca u visoko konkurentnom i stalno promenljivom okruženju industrije osiguranja
  • Dobijanje fleksibilnog rešenja, primenljivog za različite poslovne modele
  • U svakom momentu mobilni pristup i kontrola Vašeg poslovanja i klijenata gde god da se nalazite

AdInsure.CRM

Adinsure.CRM je posebno prilagođeno CRM rešenje razvijeno od strane Adacte u cilju unapređenja sistema upravljanja kupcima i efikasnijih poslovnih procesa unutar organizacije. Zahvaljujući konsolidaciji podataka o klijentu i sinhronizovanim poslovnim procesima, AdInsure.CRM poboljšava produktivnost i efikasnost prodaje, marketinga i usluga klijentima i pomaže da kompanija postane orijentisana isključivo na kupca.

Microsoft Partner

Kompanija Adacta je za ostvarene rezultate u oblasti implementacije CRM rešenja i razvijanja posebno prilagođenog CRM rešenja za industriju osiguranja nagrađena od strane Microsofta titulom Gold CRM Microsoft’s Partner za Adriatic region.

Adacta

Više od 25 godina iskustva u IT industriji, internacionalno poslovanje, tim kojeg čine više od 350 stručnjaka i oko 400 završenih projekata, kao i posvećenost kontinuiranom rastu i razvoju, predstavljaju snažan dokaz našeg uspešnog poslovanja. Desetogodišnje iskustvo u razvoju i implementaciji rešenja namenjenih osiguranju, kao i više od 200 stručnjaka iz oblasti IT i poslovnih procesa, pomogli su u izgradnji najvećeg tima posvećenog unapređenju industrije osiguranja u regionu Jugoistočne Evrope. Znanje iz oblasti neživotnog osiguranja, životnog i zdravstvenog osiguranja kao i AdInsure, Adactin bazični proizvod za industriju osiguranja, prepoznati su od strane Celent nezavisne konsultantske kompanije.

7 modula 
za jedno rešenje

 

CRM za osiguravajuće kompanije - karakteristike

Budite jedan korak ispred očekivanja vašeg klijenta sa prilagodljivim 360° pogledom na klijenta i 6 istaknutih AdInsure.CRM karakteristika.

macbook-screen-crm.png

Objedinjeni 360° pogled na klijenta

Ostvarite kompletan pogled na klijenta uz pomoć prikupljanja podataka iz različitih izvora. Prilagodite pogled od 360° u skladu sa potrebama vaše prodaje, marketinga i odeljenja usluga.

Sledeći najbolji korak

Predlog agentu na terenu ili u call centru u vezi sa sledećim najboljim korakom za klijenta.

Win Back Scenario

Namenjen ponudama koje nisu u potpunosti realizovane u prošlosti - vreme je da kontaktirate potencijalnog klijenta sa pripremljenom novom i boljom ponudom.

Centralizovana Comunikacija

Celokupna komunikacija sa klijentom na jednom panelu.

Sledeća najbolja ponuda

Sledeća najbolja ponuda je usmerena na najbolje poslovne mogućnosti. Ona predstavlja predlog konkretne aktivnosti sa definisanim prioritetima i očekivanim datumima okončanja.

Praćenje klijentove reakcije

Koliko je vaš klijent zadovoljan sa ponudom, potpisivanjem polise osiguranja ili postupkom naplate osiguranja. Pratite, saznajte i unapredite zadovoljstvo vašeg klijenta.

adinsure-brochure-400.png

AdInsure.CRM Brošura:

Otkrijte na koji način osiguravajuće kompanije mogu da optimizuju svoje resurse, prepoznaju prodajne mogućnosti i omoguće bolje korisničko iskustvo.

Zašto Microsoft Dynamics CRM

"Microsoft Dynamics CRM je ocenjen kao lider među CRM rešenjima od strane nezavisnih analitičkih kuća i renomiranih CRM publikacija jer korisnicima daje široku paletu funkcionalnosti koje se kontinuirano nadograđuju, mogućnost praćenja interakcije sa klijentima putem standardnih ali i savremenih kanala komunikacije, pristup sa bilo kog mesta ili uređaja, kao i punu integraciju sa ostalim Microsoft proizovdima kao što su Office, Power BI, Skype ili  Sharepoint."

Tatjana Lukić, Regional Director, Microsoft Business Solutions - Adriatics, Balkans, Baltics & CIS at Microsoft

Najnovije vesti

Pogledajte najnovije vesti, blog ili video sadržaj.

We are looking for candidates with at least 2 years of experience in design and development of applications with C#. The ideal candidate would be great team player, able to independently design, implement and test web applications. Have experience working in an agile environment with passion for new technologies, methods and tools.

Više

"Više od polovine profesionalaca u osiguranju angažovano je na nekom nivou zamene sistema za upravljanje štetama u tekućoj godini" - CELENT izveštaj EMEA P&C osiguranje: štete, sistemi, dobavljači 2016.

Više

Iskustvo klijenta je danas ključni konkurencijski diferencijal i važnost efikasne korisničke usluge je u središtu današnjeg poslovanja. Sve moderne kompanije suočavaju se sa ovim izazovom - kako isporučiti pravo iskustvo, pravom korisniku u pravo vreme. CafeX’s Live Assist for Dynamics 365 je moderno i dokazano sveobuhvatno rešenje koje pomaže u isporučivanju izuzetne usluge klijentu. Kao prioritetno Microsoft rešenje za Dynamics 365, Live Assist vam pomaže da rešite probleme korisnika što brže, na taj način povećavajući njihovu lojalnost i oduševljavajući ih putovanjem kroz personalizovane sveobuhvatne kanale.

Više

We are still searching for new members of our team!

Više

Uspešne implementacije

Studija slučaja | VTB

Rešenje: AdInsure | Proizvod: AdInsure Non-Life | Industrija: Insurance
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Triglav Group

Rešenje: AdInsure, ERP | Proizvod: AdInsure Non-Life, Dynamics NAV | Industrija: Insurance
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Sava Re

Rešenje: AdInsure, ERP | Proizvod: AdInsure Non-Life, AdInsure Life, Dynamics NAV | Industrija: Insurance
Pogledajte studiju

Adactine reference iz oblasti osiguranja

18 osiguravajućih kompanija u 9 zemalja koristi Adactino znanje i iskustvo iz oblasti osiguranja kako bi unapredile svoje poslovanje.

Kontaktirajte nas 

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Naš kontakt