Adacta Srbija
Adacta news center

Zapaženo učešće Adacte na Technobanku 2017.

Krajem marta u beogradskom hotelu Crowne plaza održana je dvodnevna konferencija Technobank 2017. na kojoj je veliku pažnju privuklo predavanje Dejana Blatnika, vođe prodaje poslovnih rešenja Adacta Grupe i dr. Sonje Išljamović, BI experta Adacte Beograd. Pored toga veliki broj bankara posvetio je i Adacta štand, gde su naši stručnjaci odgovarali na sva njihova pitanja u vezi sa Adactinim Banking.CRM i  Banking.BI rešenjima.

Na ovogodišnjem Technobanku 2017. koji je održan 29. i 30. marta u beogradskoj Crowne plazi učestvovalo je više od 300 stručnjaka iz bankarske industrije, a veliki deo njih zanimalo je "Kako savremena poslovna analitika pomaže bankama da unaprede uslugu i odnos sa klijentima?". I više nego detaljan odgovor na ovo pitanje dali su Dejan Blatnik, vođe prodaje poslovnih rešenja Adacta Grupe i Sonja Išljamović, BI stručnjak iz Adacte Beograd.

Technobank je vodeći događaj u regionu posvećen najnovijim temama iz svetske bankarske industrije, sa fokusom na kartice i plaćanja, ICT, Risk management, BCM, bezbednost, poslovni analitiku, e-trgovinu i stanovništvo i slično na kojem su svoje ideje i proizvode predstavilo čak 37 ponuđača.

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt