Unified Commerce Day – Otključajte vrata svetloj budućnosti za maloprodaju i ugostiteljstvo
Adacta news center

Unified Commerce Day – Otključajte vrata svetloj budućnosti za maloprodaju i ugostiteljstvo

Šta nam donosi budućnost na polju maloprodaje i ugostiteljstva? Za sve one koji traže odgovor na ovo pitanje, događaj Unified Commerce Day predstavlja idealno vreme i mesto da saznaju na koji način savremena IT rešenja mogu da oblikuju „buduće lice“ maloprodaje i ugostiteljstva, kao i kako da budu u koraku sa najnovijim trendovima na tržištu. Praktična rešenja za današnje i buduće tržišne izazove biće u središtu pažnje ovog događaja.

Iskustvo potrošača, prilagođena kupovina i tehnologija - centralni aspekti današnjeg poslovanja

Budućnost maloprodaje i ugostiteljstva pripada onima koji imaju dovoljno snage da budu u koraku sa promenljivim zahtevima i potrebama kupaca. Sa informacijama na dohvatu ruke, kupci danas imaju visok nivo očekivanja u pogledu iskustva – pristup mora da bude individualan, kupovina izuzetno prilagođena njihovim zahtevima i potrebama, a tehnologija je ta koja kreira nove izvore vrednosti za njih.

Digitalna oluja danas značajno utiče i oblikuje novo lice maloprodaje i ugostiteljstva. Možemo zaključiti da ove industrije nikako ne izumiru, one samo proživljavaju ogromne promene. Nekada smo imali jasno definisanu granicu između maloprodaje, hotela, restorana, bensinskih stanica, a danas ta linija bledi i u centaru pažnje se stavlja kupac – odnosno, posedovanje njegove svesti i unapređenje njegovog potrošačkog iskustva.

Unified Commerce Day - Otvorite vrata svetloj budućnosti

Adacta i kompanija LS Retail, vodeći lider u razvoju softverskih rešenja za maloprodaju i ugostiteljstvo, organizuju događaj „Unified Commerce Day“ u hotelu Radisson Collection Old Mill u Beogradu, dana 28. juna 2019. godine.

Događaj predstavlja idealnu priliku da saznate o najnovijim trendovima i dobrim poslovnim praksama u oblasti maloprodaje i ugostiteljstva, inovativnim idejama i kreativnim razmišljanjima u cilju unapređenja zadovoljstva kupaca i poslovnih procesa, kao i savremenim poslovnim rešenjima specijalno razvijenim za maloprodajnu i ugostiteljsku industriju.

Događaj Unified Commerce Day će biti fokusiran na unapređenje poslovanja u  maloprodaji, hotelima, restoranima i benzinskim stanicama.

Prisutni će imati priliku da čuju eksperte iz kompanija kao što su Microsoft, LS Retail, KEPROM, Forma Ideale i KIPS. Takođe, tokom događaja predstavnici iz kompanije Adacta će podeliti svoja znanja i iskustva u okviru pomenutih industrija.

Vidimo se na Unified Commerce Day događaju!

Prijava

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt