Savremeno HR rešenje za savremeno HR poslovanje - Cornerstone OnDemand
Adacta news center

Savremeno HR rešenje za savremeno HR poslovanje - Cornerstone OnDemand u akciji

Pridružite nam se u utorak, 21. maja sa početkom u 10h na besplatnom webinaru i saznajte sve o vodećem svetskom rešenju za upravljanje talentima - Cornerstone OnDemand.

Privlačenje vrhunskih kandidata i zadržavanje postojećih talenata u organizaciji su dva najveća izazova današnjice sa kojima se susreću HR menadžeri i regruteri.

Ako radite u oblasti kao što su ljudski resursi, najverovatnije će vam se desiti situacija da gubite dragoceno vreme na administrativnim zadacima i papirologiji što ima za posledicu da propuštate prilike za strateško upravljanje radnom snagom i za razvoj njihovih talenata.

Moderna rešenja za upravljanje talentima vam mogu pomoći da premostite pomenuti jaz i da fokus u poslovanju pomerite sa administracije na strateški bitna pitanja.

Pridružite nam se na webinaru i saznajte sve o vodećem svetskom rešenju za upravljanje talentima Cornerstone OnDemand – jedinstvena platforma za regrutaciju, razvoj i upravljanje talentima.

Webinar će održati ekspert iz Cornerstone OnDemand – Michal Strzelec, kako bi podelio svoje bogato iskustvo iz prakse stečeno putem rada u mnogim kompanijama širom Evrope koje su ostvarile pun potencijal svojih zaposlenih uz pomoć rešenja za ljudske resurse kao što je Cornerstone OnDemand.

Na ovom webinaru možete više saznati o primeni Cornerstone OnDemand u praksi:

  • Regrutacija i onbording na jednom mestu
  • Kako pokrenuti tradicionalno i kontinuirano upravljanje performansama
  • Značaj kontinuiranog učenja - ključni aspekt Cornerstone OnDemand sistema
  • Mogućnost izveštavanja i integracije
Saznajte više o Cornerstone OnDemand – poslovnom rešenju sa liderskom pozicijom u Gartner's Magic Quadrant for Talent Management Suites koje koristi više od 40 miliona ljudi širom sveta.

Iskoristite ovu priliku da čujete sve o najsavremenijem rešenju za upravljanje talentima i njegovoj primeni u praksi.

U slučaju da su vam potrebne dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirati na sledeće e-mail adrese:


PRIJAVA NA WEBINAR

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt