Adacta Srbija
Adacta news center

Sa velikim uspehom održan Qlik Sense Tour 2017 u Beogradu, Ljubljani i Zagrebu

Qlik turneja je posvećena najnovijim trendovima na polju vizuelne analitike, a od maja do jula prođe kroz čak 55 zemalja. I ove godine uz pomoć Adacte, Qlik Sense Tour se održao u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu od 6. do 8. juna. U prepunim salama renomiranih hotela okupilo se oko 300 učesnika iz različitih srpskih, crnogorskih, bosanskih, hrvatskih i slovenačkih firmi. Ovom prilikom Qlik i Adacta BI stručnjaci objasnili su kroz predavanja i demo prezentacije na koji način najbolje možete iskoristiti mnoštvo podataka kojima baratate u svakodnevnom poslovanju.

Pregršt izvanrednih govornika približilo je učesnicima Qlik aplikaciju - prilagođenu, moćnu, vizuelnu, analitičku platformu, koja radi na način na koji želite i koja vam pomaže da bolje oblikujete svoje poslovne odluke i kreirate detaljne analize.

U sve tri zemlje pored obraćanja predstavnika Adacte i kompanije Qlik, koji su objasnili na koji način da struktuiranje podataka bude prioritet u dinamičnom i promenljivom poslovnom okruženju, predstavljene su i poslednje inovacije u Qliku, kao i način na koji je Qlik cloud spreman za vizuelnu analitičku platformu.

Svoja pozitivna iskustva sa Qlik Sense alatom podelili su i naši klijenti iz kompanija Renault, Yumis, Tiskarne Novo Mesto i Marche Gostinstva, koji su na konkretnim primerima objasnili kako su uz pomoć Adacte i Qlika povećali profitabilnost svojih preduzeća i maksimalno iskoristili moć skrivenih podataka, koji su vam u stvari na dohvat ruke.

Najveće interesovanje izazvale su Qlik Sense radionice koju su držali Adactini BI stručnjaci. Dva sata neprestanog kliktanja po ovoj moćnoj, analitičkoj aplikaciji i mnoštvo pitanja dokaz su da su uz Adactinu pomoć učesnici uspeli da prodru u svet skrivenih podataka i da osete koje sve mogućnosti mogu da iskoriste uz pomoć ove jednostavne aplikacije.

Inače, Adacta je sa statusom Qlike Elite Partnera vodeći ponuđač poslovne analitike i izveštavanja u široj regiji. Sa više od 10 godina partnerstva sa Qlikom Adacta je uspešno izvela preko 100 Qlik implementacija sa timom od 30 stručnjaka i analitičara, od kojih većina poseduje međunarodne sertifikate.

O Qliku

Qlik je vodeća vizuelno analitička platforma i pionir korisničke orijentacije poslovne inteligencije. Njegov portfolio sadrži rešenja bazirana na cloudu i lokalnom serveru, koja izlaze u susret narastajućim potrebama korisnika ka izveštavanju i samouslužnoj vizuelnoj analizi na usmeren, ugrađen i prilagođen način, bez obzira na to gde su podaci locirani. Sa sedištem u Pensilvaniji, Qlik posluje u više od 100 zemalja sa preko 40.000 korisnika.

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt