Radni doručak za osiguravajuća društva »Digitalna transformacija u osiguranju«
Adacta news center

Radni doručak za osiguravajuća društva »Digitalna transformacija u osiguranju« :: 27.10. u 9:00 :: Radisson Blu, Beograd

Pozivamo Vas da nam se pridružite na dvočasovnom Radnom doručku za osiguravajuća društva »Digitalna transformacija u osiguranju«. Na doručku čemo govoriti o tome šta donosi digitalna transformacija i kako osiguravajuća društva mogu da se približe svojim kupcima uz pomoć tehnologije i u potpunosti iskoriste moć svojih podataka. 

Četvrtak, 27.10.2016, Hotel Radisson Blu, Beograd, 9:00 –11:00.

Digitalna transformacija u osiguranju

Da bi mogle da ostvare potencijal za rast, osiguravajuće kompanije bi morale da poseduju centralizovane, uređene i lako deljive informacije o svojim postojećim i potencijalnim klijentima,  mogućnost da ih jednostavno kontaktiraju kroz raznovrsne kanale komunikacije, kreiraju personalizovane ponude i mere uspešnost prodajnih i marketinških kampanja, te pridobiju lojalnost klijenata kroz povećan kvalitet usluge. U isto vreme, današnji klijenti, koji su tehnološki osvešćeni, žele i treba da imaju mogućnost digitalne komunikacije i digitalnog poslovanja u svakom trenutku, na svakom koraku i u pravom kontekstu.

U izuzetno konkurentnoj industriji, osiguravajuća društva treba da imaju bolji uvid i u podatke da bi dobili više holistički pogled na performanse preduzeća. Kako bi se povećala efektivnost i poboljšala profitabilnost, izuzetno je značajno donositi optimalne odluke. Da bi to bilo tako, osiguravajuća društva iz svojih podataka treba da dobiju prave informacije.

Moderna i prilagođena poslovna analitika koja uzima u obzir sve podatke, koje koriste osiguravajuća društva za upravljanje svojih klijentima i poslovanjem, danas je nužna za optimizovanje poslovanja i prepoznavanje novih tržnih prilika.

Upravo su ovo teme o kojima će pričati naši govornici, vodeći eksperti na području uvođenja CRM i BI sistema iz kompanije Adacta.

Sa vama će iskustva iz prakse podeliti:

  • Dejan Blatnik, vođa prodaje poslovnih rešenja, Adacta,
  • Bojan Glišović, vođa BI odeljenja, Adacta Beograd.

Pridružite se nam :: Četvrtak, 27.10.2016, u Hotelu Radisson Blu, Beograd :: 9:00 –11:00.

Prijava

Radujemo se susretu sa Vama. Vaši domaćini na događaju: Matjaž Fajfar, direktor, Adacta Beograd, Dejan Blatnik, vođa prodaje poslovnih rešenja, Adacta i Bojan Glišović, vođa BI odeljenja, Adacta Beograd.

 

Adacta

Sa desetogodišnjim iskustvom na razvoju i uvođenju poslovnih rešenja Adacta ima visoko profilisanu ekspertizu u industriji osiguranja. Reference na području osiguranja uključuju kompanije Generali, Zavarovalnica Triglav, AXA, DDOR, Generali, Direct Pojištovna, VSK, VTB, Exiar, Adriatic Slovenica, Sava RE. Adacta je vodeći Microsoft Dynamics partner u jadranskom i balkanskom regionu i član elitnog globalnog udruženja top 5 % najboljih Microsoft Dynamics partnera na svetu - Microsoft Presidents Cluba. Sa više od 100 implementiranih BI projekata Adacta je i vodeći Qlik Certified Partner i Solution Provider u regionu. 

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt