Qlik Continuous Classroom: savremena platforma za kontinuirano učenje namenjena studentima
Adacta news center

Qlik Continuous Classroom: savremena platforma za kontinuirano učenje po meri svakog studenta

Živimo u eri velikih promena i brzog protoka informacija. Da bismo bili u korak sa najnovijim trendovima, poželjno je da već od studentskih dana stičemo praktična znanja i veštine koje će nam dati konkurentsku prednost kada zakoračimo u zahtevan svet poslovanja. Kompanija Qlik je prepoznala potrebu za osnaživanjem i edukacijom mladih i kreirala platformu nove generacije Qlik Continuous Classroom, namenjenu studentima i njihovom kontinuiranom usavršavanju Qlik Sense veština.

Zahvaljujući Qlik Continuous Classroom platformi, studentima je omogućen pristup svim relevantnim informacijama o poslovnoj analitici kao i najnovijim funkcionalnostima Qlik Sense rešenja. Na studentima je samo da izaberu željeni sadržaj iz Qlik datoteke, odgovarajući termin, kao i metod učenja koji će za njih biti najefikasniji i otpočnu putovanje kroz svet podataka.

Izbor željenog sadržaja za učenje

Uz pomoć Qlik Continuous Classroom platforme studenti sada mogu da kreiraju svoj sopstveni metod učenja, ili da iz predefinisanih lista izaberu najadekvatniji metod koji im Qlik predlaže. Zahvaljujući redovnom ažuriranju najnovijih funkcionalnosti, studenti će uvek imati pristup poslednjim verzijama treninga usklađenih sa njihovim nivoom znanja. Na taj način mladi mogu veoma brzo ovladati Qlik Sense rešenjem bez velikog napora.

Izbor najefikasnijeg metoda učenja

S ozbirom da svako od nas usvaja znanje na drugačiji način, Qlik je kroz Qlik Continuous Classroom platformu omogućio efikasno učenje za sve tipove studenata. Kroz video materijale, vežbe, kvizove i druge pristupe, sada je moguće unaprediti BI veštine koristeći željene metode učenja. Osim toga, korišćenjem Qlik platforme namenjene samostalnom učenju, moguće je u realnom vremenu kroz forume i druge konferencijske alate ostvariti kontakt sa instruktorima i ostalim korisnicima. Deljenje iskustava i najbolje prakse nikada nije bilo jednostavnije. Qlik je mislio o svemu, pa je tako kroz Qlik Continuous Classroom platformu omogućio podršku za hitna pitanja i asistenciju u vreme rada virtuelne kancelarije i live webinara. 

U terminu koji studentu najviše odgovara

S ozbirom da je Qlik Continuous Classroom platforma uvek dostupna, studenti sami odlučuju kada će započeti, završiti ili ponoviti svoje putovanje kroz svet Qlik Sense rešenja. Takođe, svoje znanje mogu vežbati ili testirati onda kada postanu potpuno spremni. Svi alati u okviru ove platforme su im dostupni tokom perioda trajanja pretplate.

Zašto bi trebalo koristiti Qlik Continuous Classroom platformu

  • Kontinuirani metod usvajanje znanja za efikasnije napredovanje
  • Izbor najpogodnijeg termina učenja sa mesta koje je studentu najkomfornije
  • Dostupnost 24/7 tokom godinu dana pretplate
  • Fleksibilnost u započinjanju, pauziranju i završetku treninga
  • Interakcija sa instruktorima i drugim korisnicima
  • Pristup najnovijim treninzima za poslednje verzije Qlik Sense funkcionalnosti

Kako se prijaviti

Započnite svoje putovanje kroz svet znanja i analitike već danas!

  • Pretplata za godinu dana
  • Pristup besplatnim treninzima
  • Grupne prijave

Posetite qcc.qlik.com i isprobajte Qlik Continuous Classroom!

Za više informacija posetite stranicu qlik.com.training.

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt