Adacta Srbija
Adacta news center

Poslovno izveštavanje nikada nije bilo jednostavnije!

Ukoliko tražite način da optimizujete vaše poslovne odluke, da proces donošenja odluka učinite efikasnijim i efektivnijim, alati poslovne inteligencije su upravo ono što vam je potrebno!

Da li biste želeli da znate šta se krije iza vaših podataka?

Intuitivan BI alat namenjen poslovnim korisnicima uvodi vas u potpuno novu dimenziju svakodnevnog poslovanja. Zahvaljujući ovom alatu, izveštavanje vam je sada dostupno u svakom trenutku i na svakom mestu, sa uvek ažurnim podacima. Sada možete samostalno kreirati izveštaje, otkrivati nove veze i zavisnosti u vašim podacima u realnom vremenu, donositi prave odluke i u isto vreme biti potpuno nezavistan od vašeg IT odeljenja. Qlik platforma za izveštavanje je upravo ono što vam je potrebno. Jednostavno i brzo!

Mi u Adacti, ponosno ističemo da smo vodeći Qlik partner u regionu

Naše partnerstvo sa kompanijom Qlik  daje vam pobedničku kombinaciju: najbolje intuitivno business intelligence rešenje u kombinaciji sa tehnološkim znanjem i više od 7 godina iskustva u implementaciji BI rešenja u regionu.

Koje su prednosti korišćenja Adactinog rešenja poslovne inteligencije

  • Najbolji BI tim u regionu sa više od 70 završenih BI projekata;
  • 25 godina Adactinog iskustva u radu sa različitim poslovnim područijima i razvijanja jedinstvenog znanja u oblasti određenih industrija;
  • Veoma intuitivan alat poslovnog izveštavanja koji će vam pomoći da rasteretite svoje IT odeljenje, a u isto vreme će vam omogućiti da osnažite svoje korisnike u svakodnevnom poslovanju.


Po istraživanju koje je sproveo Gartner za 2015. godinu, Qlik se pozicionirao kao lider u oblasti poslovne inteligencije. Pogledajte QlikView i QlikSense video i uverite se koliko je jednostavno koristiti QlikView BI alat i zašto je ovo rešenje poslovne inteligencije najbolji alat u analizi poslovanja svake kompanije.

Adactin BI alat poslovnog izveštavanja vodi računa o vašim podacima, pruža vam podršku i povećava vrednost vašeg poslovanja.

Potrebne su vam dodatne informacije? Nemojte čekati. Kontaktirate nas odmah.  Sa zadovoljstvom  ćemo  vam pokazati kako smo olakšali donošenje važnih poslovnih odluka  mnogim našim klijentima.

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt