Cornerstone Cares
Adacta news center

Ostanite fokusirani i produktivni uz CORNERSTONE CARES!

Svetska zdravstvena organizacija (WHO) je zvanično proglasila globalnu pandemiju korona virusa 20. marta 2020. godine. S obzirom na to su mnoge kompanije i škole zatražile od svojih radnika i učenika da ostanu u svojim domovima, kako bi ostali zdravi i sprečili dalje širenje infekcije, mnoge stvari su se promenile i nisu ono što su bile pre samo mesec dana.

Briga o sebi i upravljanje stresom – dve stavke koje su danas izuzetno bitne

Prema rečima doktora Tedros Adhanom Ghebreyesus, generalnog direktora Svetske zdravstvene organizacije – „Pandemija nije reč koja se danas upotrebljava lako ili bezbrižno.“

Većina nas tokom svog života nije bila svedok slične situacije, jer prema mišljenju stručnjaka poslednja globalna pandemija je bila 1918. godine sa španskim gripom. Svedoci smo jedinstvenog događaja u našim životima prouzrokovanog koronavirusom koji je zahvatio ceo svet i doveo do toga da ljudi osećaju strah od nepoznatog, napetost i neizvesnost.

Briga o sebi i upravljanje stresom su oduvek bile ključne stavke za naše celokupno mentalno zdravlje. Premda je određeni nivo stresa i brige u ovakvim vanrednim okolnostima sasvim normalan, od izuzetne je važnosti da primenimo određene tehnike upravljanja sopstvenim stresom, ili da pomognemo našem timu da efikasno savlada stres.

Zaštitite sebe i druge od COVID-19 i zadržite produktivnost u radu

U saradnji sa svojim postojećim partnerima za generisanje sadržaja, Cornerstone OnDemand je lansirao Cornerstone Cares, platformu koja nudi besplatne online edukacije koje vam mogu pomoći da ostanete informisani i kako da se nosite sa novonastalom situacijom. Cornerstone je lansirao ovaj projekat kako bi pomogao ljudima širom sveta da ostanu zdravi, sigurni i produktivni, i kako bi se svi zajedno izborili sa pomenutom globalnom krizom.

undefinedundefinedundefined

Moduli: COVID-19, STRESS MANAGEMENT, WORK FROM HOME

Cornerstone Cares platfoma za učenje se sastoji od liste treninga i pokriva sledeće teme:

  • Kako reagovati preventivno na COVID-19, gde su video materijali napravljeni na osnovu preporuka Svetske zdravstvene organizacije i Johns Hopkins univerziteta;
  • Kako upravljati stresom i ankcioznošću u ovim neizvesnim trenucima;
  • Kako ostati produktivan i fokusiran dok radite od kuće.

Za sve one koji već koriste Cornerstone Learning modul, nudimo više srodnih sadržaja od naših partnera, ej4 i Whil, koje možemo direktno priključiti vašoj postojećoj platformi. 

-> Više o rešenju Cornerstone OnDemand

-> Više o platformi Cornerstone Cares

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt