Novi Dynamics NAV se zove Dynamics 365 Business Central
Adacta news center

[Event] Novi Dynamics NAV - Microsoft Dynamics 365 Business Central

Povodom zvaničnog predstavljanja Dynamics 365 Business Central poslovnog rešenja na srpskom tržištu kompanija Adacta organizuje 26. marta 2019. godine događaj u hotelu Holiday INN kako bi predstavila svojim postojećim i novim poslovnim partnerima funkcionalne i tehničke novine koje donosi naslednik poznatog Dynamics NAV-a.

Inovativnost, a ne tradicija

U eri digitalne trasformacije gde su promene konstantne, intenzivne i sastavni deo poslovanja, ključna razlika između dobrih i uspešnih kompanija je njihova sposobnost da se stalno transformišu i pronalaze nove načine poslovanja. Prelazak na fleksibilno poslovanje u Cloud-u, ispunjavanje zahteva klijenata u realnom vremenu na osnovu sveobuhvatnih i centralizovanih podataka, analiziranje rezultata poslovanja putem poslovne inteligencije i upotreba tzv. Cutting Edge softvera za automatizaciju poslovnih procesa su samo neke od karakteristika uspešnih kompanija u novoj ekonomiji promena.

Prijava

Dynamics 365 Business Central – Jedinstven pogled na poslovanje

Tokom 34 godine postojanja, sa preko 160.000 klijenata, više od 2,7 miliona korisnika, 3.500 poslovnih partnera i prisutnosti u 195 zemalja širom sveta – što je skoro pa u svakoj državi na ovom svetu, Dynamics NAV nastavlja svoj put uspeha i napretka pod novim nazivom Dynamics 365 Business Central.

Kao potpuno usklađeno rešenje sa zakonodavstvom srpskog tržišta, Dynamics 365 Business Central je nova verzija Microsoft-ovog ERP proizvoda – Dynamics NAV koji je srpskom tržištu dostupan u tri varijante: „on-prem“, „cloud“ i hibrid.

Dynamics 365 Business Central je rešenje razvijeno za mala i srednja preduzeća koja se susreću sa ograničenjima postojećeg osnovnog računovodstvenog softvera i kojima je potrebno sveobuhvatno rešenje da povežu finansije, prodaju, usluge i operacije. Kao jedinstveno rešenje pruža sledeće mogućnosti: povezivanje i razvoj poslovanja, kontakt sa klijentima, obavljanje poslovanja na bilo kom mestu, postepeno prilagođavanje rešenja u skladu sa promenljivim potrebama, bezbednost podataka i poslovanje u Cloud-u.

Nova tehnologija, novi način poslovanja

Koje su funkcionalne i tehničke novine koje unosi Dynamics 365 Business Central u poslovanje srpskih kompanija, koje su prednosti poslovanja u Cloud-u, šta nam donosi integracija Power BI-a sa Business Central-om, mogućnost korišćenja PowerApps pomoćnih aplikacija su samo neke od tema koje ćemo predstaviti i diskutovati na našem događaju u hotelu Holiday INN, dana 26. marta 2019. godine.

Prijava na event Novi Dynamics NAV - Microsoft Dynamics 365 Business Central


Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt