Adacta Srbija
Adacta news center

Microsoft Dynamics lokalizacija za AX i NAV

Grupa Adacta je vodeći Microsoft Dynamics Partner u regionu, sa sedištem u Ljubljani, sa podružnicama u Rusiji i Češkoj i preduzećima u Beogradu i Zagrebu.

Grupa zapošljava više od 500 stručnjaka koji su uspešno učestvovali u više od 400 projekata obnove poslovno-informacionih sistema u cilju unapređenja poslovanja naših klijenata. Kako bismo obezbedili najbolja rešenja i potpunu podršku svojim klijentima u regionu, uzeli smo učešća u svim Microsoft Dynamics ERP lokalizacijama do sada. Danas smo zvanični Microsoft Dynamics lokalizacijski partner za područje Srbije, Hrvatske i Slovenije i ujedno jedini Microsoft Dynamics partner u regionu koji je kompletirao lokalizaciju za Microsoft Dynamics NAV 2013 i AX 2012.

Naša » Microsoft Dynamics NAV lokalizacija za Jadransku regiju« je nagrađena CfMD sertifikatom za Microsoft Dynamics NAV.

Već više od dvadeset godina pomažemo svojim klijentima da ostvare vrhunske rezultate. Naš personalizovan pristup, stručnost, strateški saveti i iskustvo iz prve ruke nam omogućavaju da svojim klijentima pomognemo da na najbolji mogući način udruže Microsoft Dynamics NAV sa lokalnom poslovnom praksom, pojednostave komplikovane procese i ostvare izuzetne poslovne rezultate.

Microsoft Dynamics NAV 2013
Microsoft Dynamics AX 2013

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt