Insurance CIO Outlook uvrstio AdInsure rešenje među 10 najboljih poslovnih rešenja za industriju osiguranja
Adacta news center

Insurance CIO Outlook uvrstio AdInsure rešenje među 10 najboljih poslovnih rešenja za industriju osiguranja

AdInsure rešenje kreirano od strane vrhunskih Adactinih stručnjaka iz oblasti osiguranja, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, kao i visokim standardima u pružanju usluga, uvršćeno je od strane "Insurance CIO Outlook" magazina u TOP 10 najboljih rešenja u oblasti upravljanja izdavanja polisa osiguranja.

Renomirani poslovni magazin “Insurance CIO Outlook” koji kroz svoja izdanja omogućava uvid u najnovije tehnologije razvijene u cilju osnaživanja i unapređenja industrije osiguranja, ove godine je svojoj čitalačkoj publici predstavio 10 vendora čija rešenja u potpunosti omogućavaju troškovnu efikasnost, ali i neophodnu fleksibilnost u upravljanju polisama osiguranja.

 

 Izvor: http://www.insuranceciooutlook.com/magazines/April/2016/

U aprilskom izdanju  magazina "Insurance CIO Outlook" navodi se da je današnja industrija osiguranja više nego ikada izložena promenama koje zahtevaju brzo prilagođavanje, a proces upravljanja izdavanja polisa osiguranja (Policy Administration System – PAS) ukoliko nije efikasan, može predstavljati kamen spoticanja u rastu i razvoju osiguravajućih kompanija. Iz tog razloga neophodno je da osiguravači na vreme prepoznaju i implementiraju poslovne sisteme koji će biti od vitalnog značaja u daljem vođenju poslovanja, ali i da u svojoj poslovnoj praksi uvedu poslovne modele posebno orijentisane ka potrebama klijenata.

Kako bi osiguravajućim kućama pomogla u efikasnijem prilagođavanju tržišnim promenama, Adacta uz pomoć svog regionalnog tima već dugi niz godina radi na razvoju i implementaciji AdInsure rešenja koje predstavlja pouzdan alat za informaciono povezivanje i sinergetsko vođenje prodaje, marketinga i usluga za klijente u oblasti osiguranja.

U intervjuu za magazin "Insurance CIO Outlook" Matej Pfajfar, izvršni direktor za softverska rešenja u sektoru finansija u kompaniji Adacta, ističe da AdInsure rešenje zahvaljujući svojim karakteristikama omogućava veliku fleksibilnost upravo kroz smanjenje ukupnih troškova klijenata.

Da se kvalitet prepoznaje širom sveta govori i podatak da ukupno 19 osiguravajućih kompanija u 9 zemalja koristi Adactina specijalizovana poslovna rešenja za ovu industriju u svom poslovanju.

Međutim, Adacta ide i korak dalje u neprestanom razvoju i obogaćivanju AdInsure rešenja razvijajući modele za upravljanje odnosima sa klijentima i poslovnu analitiku i izveštavanje (CRM i BI sistemi) namenjenih industriji osiguranja.

"Predviđamo da će se u budućnosti u industriji osiguranja razvijati novi poslovni trendovi i pristupi kao što su pay-per-use, peer-to-peer osiguranje, kao i namenski kreirani proizvodi”, ističe Matej Pfajfar i dodaje: "Nastavićemo sa unapređenjem rešenja, građenjem globalne partnerske mreže, kao i širenjem prisustva na svestkom tržištu kao pouzdan globani partner za industriju osiguranja.

Pročitajte ceo intervju | 16. i 17. strana

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt