Adacta Srbija
Adacta news center

Celent: AdInsure je moderno i privlačno rešenje sa izvandrednim ocenama korisnika

Celent, vodeća svetska konsultantska kompanija, drugu godinu za redom prepoznala je AdInsure kao moderno i privlačno rešenje sa izvandrednim ocenama korisnika.

 

 

Slika: Odlične reakcije korisnika na Adactino AdInsure rešenje

Celent

Uz iscrpan pregled tržišta, 43 ocenjena slična rešenja i dobro poznatu metodologiju sa tradicijom dugom 10 godina, Celentov izveštaj služi kao vodič osiguravajućim kompanijama koje razmišljaju o novom PAS-u. Osiguravači mogu pronaći odgovarajuća rešenja bazirana na njihovim poslovnim potrebama i tehnološkim standardima. 

Izveštaj “EMEA Policy Administration Solutions”

U svom poslednjem izveštaju pod nazivom “EMEA Policy Administration Solutions 2015 for Property & Casualty, General and Specialty Lines”, Celent ističe kako je došlo do značajnih promena u sistemu administracije polisa osiguranja u EMEA regionu u protekloj godini (pojavile su se brojne start-up kompanije, a rešenja koja se nude su sve modernija). Takođe se zaključuje da postoji i značajna razlika između zemalja kad se govori o nivou digitalizacije i implementacije pravila. U 2015. godini u izveštaju je ocenjeno 43 različita implementatora sistema administracije polisa osiguranja u EMEA regionu.

ABCD pogled na vendore

Između 43 ocenjena provajdera sistema administracije polisa osiguranja u najnovijem Celentovom izveštaju, 29 sistema u potpunosti ispunjava Celentove kriterijume za ABCD pogled na implementatore u četiri različite kategorije:

  • A (Advanced technology) - napredna tehnologija 
  • B (Breadth of funcionality) - nivo funkcionalnosti 
  • C (Customer base) - baza korisnika
  • D (Depth of client swrvices) - dubina usluga klijentima

AdInsure

AdInsure je ocenjen kao jedno od vrhunskih rešenja na bazi napredne tehnologije koju rešenje koristi, kao i na osnovu funkcionalnosti i mogućnosti koje nudi. Takođe, AdInsure rešenje je dobilo izvrsne komentare od strane svojih korisnika. Uz novu implementaciju koja je započeta 2015. i 2016. godine u CEE i Rusiju, novo uspostavljenu AdInsure partnersku mrežu i Adactino ulaganje u istraživanje i razvoj, možemo potvrditi ono što je Celent istakao u svom izveštaju:

“Celent predviđa dalji rast i razvoj za Adactu”.

 

Preuzmite kompletan “EMEA Policy Administration Solutions” izveštaj

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt