Adacta Srbija
Adacta news center

Adacta Zagreb proslavila 15 godina poslovanja

Kompanija Adacta je organizovala 4. po redu Godišnji susret na kojem je, uz mnoštvo zanimljivih tema iz sveta poslovnih rešenja, proslavljena i 15. godišnjica osnivanja kompanije Adacta Zagreb.

Na Godišnjem skupu koji je održan u Hotelu Esplanade, Krešimir Mlinarić, Direktor Adacta Zagreb, je na samom početku susreta istakao da se uspeh Adacte Zagreb zasniva na poznavanju poslovnih sadržaja i korišćenja napredne informacione tehnologije, kao i na marljivosti i istrajnosti koje osiguravaju uspeh i zadovoljstvo klijenata i zaposlenih. 

Prisutni su imali prilike da za okruglim stolom slušaju govornike iz kompanija Altius savetovanje, Orbico Grupe, DIV Grupe i VMD Projekta, koji su govorili o važnosti kontrole kvaliteta poslovanja društva. Učesnici okruglog stola bili su jednoglasni u tome da kontinuirani nadzor poslovanja omogućava pravovremeno prepoznavanje problema.

Direktor prodaje Adacte Zagreb, Josip Penavić govorio je o najvažnijim tržišnim trendovima i očekivanjima za nastupajuću 2016. godinu. Tokom svog obraćanja gospodin Panević je istakao ključne novitete koji dolaze s novom verzijom Microsoft Dynamics NAV 2016 rešenja, koje je tom prilikom predstavljeno.

Konferencija je završena okruglim stolom o tehnologiji i poslovanju, na kojem su predstavnici hrvatskih kompanija, PwC, Atlantic Grupa i Adacta Zagreb, zaključili koliko je važno redefinisati ulogu IT-a u korporacijama jer je vreme velikih projekata prošlo, zbog čega kompanijama sad trebaju brza i fleksibilna rešenja.

U sklopu događaja održano je i nekoliko specijalizovanih radionica na kojima su se učesnici detaljnije mogli upoznati sa načinom rada niza poslovnih rešenja koje Adacta nudi. Posebno veliko interesovanje učesnika imala je radionica na temu korišćenja alata za poslovnu inteligenciju, kao i prezentacija Qlik Sense rešenja, najbolje globalne platforme za poslovnu inteligenciju koja osigurava jednostavan uvid u najkompleksnije poslovne sistema sa mogućnošću prilagođavanja po pojedinim sektorima i ulogama kompanije.

Na jednoj od radionica Adactini Dynamics stručnjaci pokazali su i sve funkcionalnosti Microsoft Dynamics NAV 2016 rešenja, kaoprimere iz prakse – Implementacija Dynamics NAV rešenja u kompaniji Recro d.d.

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt