Adacta LS Retail Gold partner za Srbiju za 2016. godinu
Adacta news center

Adacta postala LS Retail Gold partner za 2016. godinu

Kompanija Adacta je zahvaljujući ekspertizi svojih stručnjaka i postignutih rezultata u prodaji rešenja za maloprodaju, stekla status Zlatnog partnera kompanije LS Retail za 2016. godinu.

LS Retail je softversko rešenje za maloprodaju u okviru Microsoft Dynamics NAV sistema za upravljanje resursima kompanija i sastavni je deo mnogih Adactinih projekata u industrijama maloprodaje i ugostiteljstva u Srbiji i širem regionu. LS Retail rešenje je instalirano u više od 120 zemalja, u više od 3.700 kompanija sa 55.000 prodavnica. Status „LS Retail Gold“ osvaja se na osnovu postignutih rezultata u prodaji i plasmanu rešenja, ispunjavanja visokih standarda u pružanju usluga i podršci klijentima, kao i zadovoljavanja striktnih kriterijuma u radu i posvećenosti kao partnera kompanije LS Retail.  

"Drago nam je što smo statusima zlatnog Microsoft ERP i CRM partnera dodali još jedno priznanje u istom rangu. LS Retal Gold status potvrđuje Adactinu ekspertizu i konkurentnost u implementacijama specijalizovanih, namenskih rešenja za pojedine industrije na širem regionalnom tržištu" - izjavio je tim povodom Ivan Đolić, direktor prodaje u Adacti Srbija. 

"LS Retail sa zadovoljstvom nagrađuje kompaniju Adacta za odličan rad u prethodnim godinama i napredak u okviru LS Retail partnerske mreže. Naši zlatni partneri obavili su izvanredan posao pružajući pomoć i podršku klijentima u ostvarenju poslovnih ciljeva – i zbog lojalnosti i pokazanih performansi zaslužuju našu najvišu ocenu" - zaključio je Magnus Norddahl, generalni direktor kompanije LS Retail.

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt