Adacta postala član prestižnog Microsoft Presidents Club za 2016. godinu
Adacta news center

Adacta postala član prestižnog "Microsoft President's Club-a" za 2016. godinu

Kompanija Adacta, vodeći Microsoft Dynamics partner u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj, jedini je partner u Adriatic regionu kome je dodeljeno prestižno priznanje Microsoft President’s Cluba. Članstvo u ovom istaknutom klubu Adacta je dobila zahvaljujući postignutim rezultatima na području razvoja i implementacije naprednih rešenja iz Microsoft Dynamics porodice (Dynamics AX, Dynamics NAV i Dynamics CRM).

Kompaniji Adacta je ovo prestižno priznanje dodeljeno na svetskoj konferenciji Microsoft partnera (WPC – World Partner Conference) koja je održana jula ove godine u Torontu, Kanada. Ovom prilikom na konferenciji je učestvovalo više od 16.000 učesnika iz 144 zemalja.

Šta predstavlja Microsoft President's Club

Microsoft President's Club okuplja 5% najboljih Microsoft partnera iz celog sveta, koji su se istakli izvanrednim uspehom u razvoju i implementaciji inovativnih Dynamics NAV, Dynamics AX i Dynamics CRM poslovno-informacionih rešenja.

Povodom ovogodišnjeg izbora za članstvo, obratio se i gospodin Frank Holland, Corporate Vice President, Microsoft Business Solutions Sales & Partners:

"Svake godine prepoznajemo i nagrađujemo Microsoft Dynamics partnere iz celog sveta za postignute izvanredne rezultate u oblasti ERP rešenja. Nagrađeni partneri kroz svoju stručnost i posvećenost svojim klijentima pomažu u ostvarivanju odličnih poslovnih rezultata. Microsoft ima čast da kompaniju Adacta nagradi članstvom u Microsoft President's Club-u za postignute rezultate i posvećenost razvoju Microsoft Dynamics aplikacija u protekloj godini."

Šta Adacti donosi članstvo u Microsoft President's Club-u

Adacta, kao jedini Microsoft partner u ovom delu Evrope kojem je dodeljeno priznanje, ulaskom u ovaj prestižni klub postaje deo istaknute partnerske mreže koju čine najbolji Microsoft partneri u svetu. Zahvaljujući članstvu, Adacta ima pristup najnovijim Microsoft rešenjima, priliku da učestvuje u testiranju najnovijih platformi, rešenja i aplikacija i integraciju sa drugim vodećim Microsoft partnerima, razmenu iskustava i najbolje prakse, kao i sticanja novih veština.

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt