Adacta Srbija
Adacta news center

Adacta ponovno proglašena LS Retail Gold Partnerom

I ove godine nam je naš partner LS Retail, vodeći ponuđač poslovno-informacionih rešenja za maloprodaju i ugostiteljstvo, dodelio počasnu titulu LS Retail Gold Partner 2017. 

LS Retail Gold partneri imaju posebno mesto u partnerskoj mreži, a taj status postižu kroz izuzetno uspešno poslovanje u prodaji, uslugama i podršci korisnicima LS Retail rešenja. Ova istaknuta zajednica Gold Partnera treba konstanto da osigura visok nivo usluga i korisničku podršku i zadovolji zahteve i kriterijume poslovnih rezultata i odgovornosti koji se zahtevaju od LS Retail partnera.

„LS Retail Gold partneri su bitni deo naše partnerske mreže. Zahtevi za dostizanje partnerskog nivoa su vrlo strogi i ova nagrada je dokaz vrednosti ovih partnera“, rekao je Magnus Norddahl, CEO i predsednik uprave LS Retail-a. „Naši Gold partneri su pokazali veliku predanost partnerstvu sa LS Retail-om, a to je jedan od glavnih razloga našeg ličnog uspeha. LS Retail-u je veliko zadovoljstvo i čast da nagradi Adactu za svoja izuzetna dostignuća u proteklih godinu dana.“

O LS Retail-u

LS Retail je jedan od vodećih ponuđača all-in-one poslovno-informacionih rešenja za maloprodajna i ugostiteljska preduzeća svih veličina. Već više od dve decenije razvijaju na tržištu vodeća poslovno-informaciona rešenja koja trenutno koriste trgovci i ugostitelji širom 130 država uz podršku od preko 260 sertifikovanih Microsoft i LS Retail partnera u više od 75 zemalja.
Na osnovi njihovog znanja i iskustva u maloprodaji i FMCG industriji oni nude efikasna rešenja za upravljanje složenim, operativnim zahtevima organizacije unutar različitih područja kao što su: moda, elektronika, nameštaj, duty free, restorani, kafići i mnogi drugi.

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt