Adacta podržala tradicionalno okupljanje menadžera Srbije na SAM After Holiday Cocktail-u
Adacta news center

Adacta podržala tradicionalno okupljanje menadžera Srbije na SAM After Holiday Cocktail-u

Nakon letnje pauze, Srpska asocijacija menadžera (SAM) je okupila svoje članove na sada već tradicionalnom SAM After Holiday koktelu, koji je organizovan u bašti hotela Crown Plaza u Beogradu, dana 11. septembra 2019. godine. Više od 170 menadžera i poslovnih lidera iz Srbije bili su deo jedne sjajne atmosfere i prijatnog druženja kako bi razmenili svoje utiske sa letnje pauze i najavili neke nove događaje i projekte za poslednji kvatal 2019. godine.

Sada već drugu godinu zaredom, kompanija Adacta je bila glavni sponzor tradicionalnog jesenjeg druženje članova, a sve u cilju povezivanja menadžera Srbije i promocije dobrih poslovnih praksi.

Planovi za „finiš“ 2019. godine

Ispred udruženja, prisutne su pozdravile Jelena Bulatović – Izvršna direktorka i Stanka Pejanović – Predsednica SAM-a.

undefined

Jelena Bulatović - Izvršni direktor, Srpska asocijacija menadžera - SAM

Stanka Pejanović je predstavila planove udruženja za poslednji kvartal ove godine i pozvala sve članove da se uključe u proces nominacije i glasanja za godišnje nagrade SAM-a za 2019. koje će biti dodeljene na najvećem godišnjem događaju - SAM Gala.

undefined

Stanka Pejanović - Predsednica, Srpska asocijacija menadžera - SAM

„Uskoro ćemo uputiti poziv za nominacije, a ja vas sve pozivam da nominujete sebe i druge i da na taj način omogućite da predstavimo što više dobrih menadžera, poslodavaca i društveno odgovornih kompanija.“ – dodala je na samom kraju Stanka Pejanović.

Adacta širi poslovanje na zapadnoevropska tržišta pod okriljem BE-terna grupacije

U svom kratkom obraćanju prisutnim članovima, Ivan Đolić – Country Manager, predstavio je bitne vesti za razvoj kompanije Adacta, odnosno da svoje poslovanje kompanija Adacta nastavlja pod okriljem BE-terna grupacije, kao jedne od vodećih Microsoft i Infora partnera za implementaciju poslovnih rešenja, a sve u cilju širenja poslovanja na zapadnoevropska tržišta.

undefined

Ivan Đolić - Country Manager, Adacta Beograd

„Putem akviziciije jednog dela Adacta Group-e koji je vezan za usluge implementacije poslovnih rešenja koja su razvijena na Microsoft, Qlik i Cornerstone platformi i 300 zaposlenih, BE-terna je preuzela prvi korak u realizaciji dugoročne poslovne strategije da postane vodeća IT kompanija za pružanje usluga u Evropi“. – naglasio je Ivan Đolić.

O udruženju SAM

Srpska asocijacija menadžera (SAM) je udruženje profesionalnih menadžera osnovano 2006. godine u Beogradu radi ostvarivanja ciljeva u oblasti unapređenja profesionalnog razvoja i povezivanja menadžera, dijaloga sa kreatorima ekonomske politike i međunarodne saradnje.

SAM u svom fokusu ima profesionalni razvoj menadžera, afirmaciju i promociju menadžerske struke, povezivanje menadžera i promociju najboljih poslovnih praksi, kompanija i odgovornog poslovanja.

Srpska asocijacija menadžera trenutno broji preko 400 članova, koji uspešno rukovode i upravljaju timovima ljudi u vodećim domaćim i stranim kompanijama u Srbiji, koje zapošljavaju više od 90.000 zaposlenih, a na godišnjem nivou ostvaruju prihod od preko 12 milijardi evra.

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt