Adacta na Technobankig 2017
Adacta news center

Adacta na Technobanku 2017

"Kako savremena poslovna analitika pomaže bankama da unaprede uslugu i odnos sa klijentima?" O ovoj temi u ime  Adacte govoriće Dejan Blatnik, direktor prodaje poslovnih rešenja Adacta i Dr. Sonja Išljamović, BI stručnjak, Adacta. Četvrtak, 30.mart u 11:20! Crowne Plaza, Beograd. 

Pozivamo vas da nas posetite na sponzorskom štandu u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, a naši predstavnici biće tu za vas oba dana konferencije, spremni za vaša pitanja, nudeći vam dodatna pojašnjenja i demonstracije naših rešenja Banking.BI i Banking.CRM.

Pogledajte agendu događaja.

Technobank je vodeći događaj u regionu posvećen najnovijim temama iz svetske bankarske industrije, sa fokusom na kartice i plaćanja, ICT, Risk management, BCM, bezbednost, poslovni analitiku, e-trgovinu i stanovništvo i slično.Ovaj intenzivni dvodnevni događaj donosi više od 400 učesnika iz regiona i inostranstva, 37 prezentacija i veliki izlagački prostor.

»Technobank je mesto susreta banaka i provajdera iz celog regiona, koji pokrivaju njihove potrebe za redovnom razmenom informacija o najnovijim trendovima i dešavanjima u bankarstvu. Teme konferencije se uvek fokusiraju na buduće oblike bankarske i industrije plaćanja i njihovu evoluciju i uticaj na lokalna tržišta.«

Događaj će biti održan od 29.3. do 30.3. u beogradskom hotelu Crowne Plaza. Ključni govornik je Laslo Juhasz, generalni direktor jedne od najpoznatijih svetskih konsultantskih kuća The Boston Consulting Group, a tema su »Ključne pokretačke snage budućeg bankarstva«.

Drugog dana, predstavnici Adacte održaće prezentaciju o savremenim bankarskim rešenjima »Kako savremena poslovna analitika pomaže bankama da unaprede uslugu i odnos sa klijentima?”

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt