Adacta na Microsoft svetskoj partnerskoj konferenciji #WPC16
Adacta news center

Adacta na Microsoft svetskoj partnerskoj konferenciji #WPC16

Jedna od najznačajnijih tema na 14. Microsoft svetskoj partnerskoj konferenciji  (WPC16), koja je održana u julu ove godine u Torontu, bila ja digitalna transformacija i Microsoftova ulaganja u razvoj naprednih integrisanih rešenja koja kompanijama mogu pomoći u ostvarivanju željenih ciljeva u dinamičnom i promenljivom poslovnom okruženju današnjice.

Među 16.000 učesnika iz 114 zemalja bili su i predstavnici kompanije Adacta. Ove godine, sa strane Adacte, događaju su prisustvovali Krešimir Mlinarić, generalni direktor - Adacta Zagreb, Josip Penavić, direktor prodaje - Adacta Zagreb i Marko Kolega, rukovodilac Dynamics NAV odeljenja - Adacta Zagreb. Sa jednog od najznačajnijih skupova u organizaciji kompanije Microsoft, Adacta prenosi svoje impresije o novitetima koje je Microsoft podelio sa svojim partnerima.

"Ovogodišnji događaj je bio zaista spektakularan i zanimljiv. Microsoft je na veoma privlačan način predstavio najnovije trendove na području razvoja integrisanih rešenja, i mi kao partneri bili smo oduševljeni kako vizuelnom prezentacijom tako i najnovijim rešenjima. Za nas Microsoft Dynamics partnere posebno je bilo zanimljivo predstavljanje novih poslovnih rešenja u oblaku kao i rešenje Dynamics 365 koje će za Adriatic region biti dostupno na leto 2018. godine.”

Adacti uručeno priznanje Microsoft President's Club-a

Za kompaniju Adacta konferencija je bila posebno iskustvo, jer je ovom prilikom Adactinim predstavnicima uručeno prestižno priznanje – članstvo u Microsoft President’s Club-u, koje je svrstalo Adactu među 5% najboljih Microsoft partnera iz čitavog sveta.

Slika: Josip Penavić, Krešimir Mlinarić i Marko Kolega - Adacta Zagreb, na svečanoj dodeli priznanja Microsoft’s Presidents Club-a u okviru WPC2016 održanoj u Casa Loma, Toronto.

CEO kompanije Microsoft, Satya Nadella o digitalnoj transformaciji, Dynamics 365 i platformi AppSource

Ovogodišnju konferenciju je otvorio glavni govornik i CEO kompanije Microsoft, Satya Nadella, koji je ovom prilikom pričao o digitalnoj transformaciji i Microsoftovim dostignućima na području inovativnih poslovnih rešenja. Satya se posebno osvrnuo na Dynamics 365 rešenje u oblaku i platformi AppSource. Takođe je istakao značaj Microsoftovih ulaganja u razvoj integracijskih poslovnih rešenja, kao i poslovnih rešenja razvijenih u oblaku.

Uvodni govor Satye Nadella na WPC16:

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt