Adacta na 4. ICV Kongresu Controllera Srbije
Adacta news center

Adacta na 4. ICV Kongresu Controllera Srbije

Sada već tradicionalno Adacta će kao jedan od sponzora na 4. ICV Kongresu Controllera ove godine predstaviti Qlik Sense rešenje, ali i način na koji je BI rešenje unapredilo poslovanje u kompaniji Forma Ideale.

Četvrtu godinu zaredom, udruženje ICV i Menadžment Centar Srbije organizuju konferenciju posvećenu controllerima i razvoju controllinga u Srbiji. Kongres predstavlja centralni događaj u controlingu, koji okuplja više od 400 controllera i CFO iz celog regiona.  Kongres će se održati 20. maja u hotelu Crown Plaza u Beogradu.

S obzirom da je jedan od najnovijih proizvoda kompanije Qlik upravo Qlik Sense rešenje, Adacta je odlučila da na ovogodišnjem Kongresu, kao jedini Qlik partner u regionu, controllerima i ljudima iz prakse predstavi sve prednosti Qlik Sense rešenja, ali i da im pokaže na koji način da donose prave odluke na bazi svojih podataka.

Takođe, na 4. ICV Kongresu Controllera učesnici će imati prilike da čuju i 23 govornika koji dolaze isključivo iz prakse. Među njima će se predstaviti i Nemanja Čukić, Retal Manager u kompaniji Forma Ideale, koji će govoriti na temu unapređivanja poslovanja u kompaniji iz koje dolazi uz pomoć BI rešenja.

Pored glavnih govornika, na Kongresu će biti i tri panela:

  • IT – Kako IT može da pomogne controllerima?
  • CEO – Šta CEO očekuje od controllera?
  • MNC – Koliko su strane multinacionalne kompanije pomogle razvoju controllinga u Srbiji?

O ICV udruženju

International Controller Association je najveća svetska organizacija controllera sa sedištem u Nemačkoj. ICV ima preko 8.000 članova u 20 zemalja, a ICV Srbija sa preko 250 članova je jedana od najvećih radnih grupa. ICV postoji od 1975. godine i predstavlja sinonim za controlling, odnosno za nemačku filozofiju ostvarivanja ciljeva.

Više o događaju možete pročitati ovde.

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt