Adacta: LS Retail Gold Partner 2019
Adacta news center

Adacta: LS Retail Gold Partner 2019

LS Retail, vodeći svetski lider u razvoju poslovnih rešenja za kompanije svih veličina u oblasti maloprodaje i ugostiteljstva, dodelio je nagrade za 2019. godinu svojim partnerima na tradicinalnom godišnjem okupljanju conneXion 2019 Munich. Već treći put za redom, Adacta Beograd je dobila status LS Retail Gold partnera.

ConneXion 2019 Munich – LS Retail internacionalna konferencija

Preko 480 maloprodavaca, ugostiteljskih operatera i pružaoca softverskih usluga se susrelo u Minhenu kako bi razmenili svoja iskustva, primere dobre poslovne prakse i poslednje trendove u oblasti maloprodaje i ugostiteljstva. Tradicionalni događaj je održan u hotelu The Westin Munich Grand, u periodu od 03. do 04. aprila 2019. godine.

Savremena poslovna rešenja tzv. state-of-the-art, tehnogija u službi potrošačevih želja i potreba, inovativne ideje i kreativna razmišljanja u cilju poboljšanja maloprodajnih i ugostiteljskih procesa – ovo su samo neke teme koje su bile predmet diskusije tokom događaja conneXion 2019 Munich.

Prvi dan LS Retail konferencije je zatvoren ceremonijom dodele nagrada.

Nagrada za najbolje LS Retail partnere

Svake godine na tradicionalnom godišnjem događaju, LS Retail nagrađuje najbolje partnere za njihove prodajne uspehe u prethodnoj godini. U zavisnosti od ostvarenih prodajnih performansi, koje su oni opisali kao „high“, „great“ i „exceptional“, partnerima su dodeljena tri statusa „Gold“, „Platinum“ i „Diamond“.

undefined

Čestitamo svim ovogodišnjim dobitnicima nagrada za izuzetne rezultate i zahvaljujemo se na  poslovnom poverenju.

Široka mreža naših partnera nam omogućava da poslujemo širom sveta i da pružimo različita rešenja i usluge koja su prilagođena lokalnim potrebama. Ponosni smo na dostignuća naših partnera i to nas još više motiviše da pružamo sve više mogućnosti, podrške i usluga.

- rekao je Sigrun Dora Saevinsdottir, Chief Operating Officer u kompaniji LS Retail.

Visoki prodajni rezultati i izuzetna posvećenost LS Retail poslovnim rešenima i klijentima u 2018. godini dovela je Adactu Beograd do zlatnog statusa. Međutim, ovo nije jedina LS nagrada za našu kompaniju. Adacta je nagrađena istim statusom i na događajima conneXion 2016 Rim i conneXion 2017 Madrid.

Kompanije ne mogu da poboljšaju svoje poslovanje bez zadovoljnih klijenata. To je tako jednostavno. Zaposleni u kompaniji Adacta su zaista posvećeni našim klijentima i tokom godina smo mnogim našim klijentima iz oblasti maloprodaje pomogli u poslovanju koristeći LS Retail poslovna rešenja.

Ova nagrada puno znači našem timu jer je ovo dokaz da dobro radimo posao. Kao kompanija koja je usmerena na budućnost, postavili smo nove ciljeve za 2020. godinu – još više zadovoljnih klijenata i status LS Retail Diamond partnera."

- rekao je Mirko Marković, NAV Department Manager u kompaniji Adacta Beograd

O LS Retail kompaniji

Već više od tri decenije, LS Retail je specijalizovan za razvoj POS sistema i poslovnih rešenja za maloprodaju i ugostiteljstvo koji su zasnovani na Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX i .Net tehnologiji.

LS Retail poslovna rešenja su implementirana u više od 77.000 prodavnica, restorana i benzinksih stanica i u preko 130 zemalja širom sveta.


Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt