Adacta je nagrađena prestižnim priznanjem - Microsoft Country Partner of the Year za 2019.
Adacta news center

Adacta je nagrađena prestižnim priznanjem - Microsoft Country Partner of the Year za 2019.

Ove godine, Adacta Group je dobila nagradu - 2019 Microsoft Country Partner of the Year za Sloveniju! Nagrada je zvanično uručena na Microsoft Inspire konferenciji u Las Vegasu.

Prema zvaničnoj izjavi kompanije Microsoft, Adacta je „nagrađena na globalnom nivou kao vrhunski Microsoft partner za dokazanu izvrsnost u razvoju inovacija i implementaciji korisničkih rešenja, koja su razvijena na Microsoft tehnologiji“.

Više od 2.900 učesnika iz 115 zemalja se prijavilo za različite kategorije nagrada, a Adacta je izuzetno ponosna što je uprkos velikoj konkurenciji uspela da bude u krugu nagrađenih.

Svake godine na nivou zemlje, Microsoft dodeljuje svojim partnerima nagradu Microsoft Country Partner of the Year, koji su pokazali poslovnu izvrsnost u isporuci Microsoft rešenja brojnim korisnicima tokom protekle godine.

undefined

Jun, 2019 - Svečana dodela nagrada u Las Vegasu, u okviru Microsoft Inspire konferencije

„Čast nam je što smo kompaniju Adacta prepoznali kao Microsoft partnera godine u Sloveniji. Adacta se istakla kao uzorni partner na osnovu izvanredne stručnosti i inovativnosti, kako bi pomogla korisnicima da postignu više rezultate u svom poslovanju.“

-Gavriella Schuster - Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp.

„Kompanija Adacta stalno teži da pruži najbolja inovativna rešenja svojim klijentima koji žele da digitalno transformišu svoje poslovanje u ovom promenljivom i dinamičnom poslovnom okruženju. Nagrada Microsoft Country Partner of the Year je priznanje za naporan trud svih naših zaposlenih i jasna potvrda naše stručnosti i inovativnosti.“

- Blaž Strle - CEO, Adacta d.o.o.

U društvu dobitnika iz celog sveta, Blaž Strle – CEO u kompaniji Adacta Group, primio je nagradu na konferenciji Microsoft Inspire u Las Vegasu, dana 15. jula 2019. godine.

undefined

Blaž Strle - CEO & Igor Tasić – Regional CRM Director na konferenciji Microsoft Inspire, Las Vegas

O kompaniji Adacta

Adacta je vodeći Microsoft Dynamics i Qlik partner za Srbiju, Sloveniju i Hrvatsku, kao i jedan od vodećih provajdera za poslovna rešenja koja su specijalno razvijena za industriju osiguranja u CEE regiji. Adacta je dva puta bila članica Microsoft Presidents kluba (2011. i 2016.), dva puta nagrađena za Microsoft Country Partner of the Year (2011. i 2019.) i poseduje Gold CRM, ERP i Cloud kompetencije.

 

Pročitajte više:

Partner of the Year Awards: https://partner.microsoft.com/en-us/inspire/awards

Adacta Group: www.adacta-group.com

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt