Adacta Srbija
Adacta news center

Adacta je dobitnik Gold Microsoft CRM partnerstva za Sloveniju, Srbiju i Hrvatsku

Adacta je ponosna na svoj CRM tim u Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj koji je zahvaljujući svojim napornim radom i posvećenošću dobio najprestižnije Microsoft Dynamics CRM priznanje. Zahvaljujući predanosti CRM tima, Adacta je postala Microsoft Gold CRM sertifikovani partner. Po rečima kompanija Microsoft "Gold kompetencije predstavljaju pokazatelj najboljih performansi u klasi u okviru specifične oblasti Microsoft rešenja".

Da bi postala sertifikovani partner, Adacta je uz pomoć svog CRM tima morala uspešno da završi nekoliko kompleksnih projekata koristeći najnoviju Dynamics CRM platformu. Kao još jedan od uslova dobijanja ovog prestižnog zvanja, jeste i stručnost Adactinih CRM eksperata u oblasti najnovijih Microsoft tehnologija, kao i određeni broj senior CRM tručnjaka koji čine Adactin tim.

"Gold CRM priznanje predstavlja dokaz naše stručnosti u oblasti Dynamics CRM rešenja, visoko obučene Microsoft Sertifikovane profesionalce koji čine CRM tim i bogatu bazu klijenata koja nam je pružila neprocenjivo iskustvo potrebno za razvoj CRM rešenja posebno prilagođenog za određene industrije i njihove potrebe." - objasnio je Blaž Strle, Menadžer CRM odeljenja u Adacta Grupi. " Za naše klijente Gold sertifikovano partnerstvo predstavlja jasan znak naše posvećenosti u korišćenju najnovije i najbolje Microsoft tehnologije, kao i sigurnost isplativosti investicije u Dynamics CRM rešenje i Adactu kao provajdera rešenja."

Gold CRM kompetencije pokazatelj su Adactinog praktičnog iskustva u implementaciji Dynamics CRM rešenja, posvećenost učenju i razvoju i dokazan uspeh u uvođenju CRM rešenja u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Rumuniji i Rusiji.

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt