Adacta i Cornerstone OnDemand na 3. HRM Kongresu 2020.
Adacta news center

Adacta i Cornerstone OnDemand na 3. HRM Kongresu 2020.

U dobu kada je samo promena stalna, koliko ste spremni da budete u koraku sa hi-tech bumom? Kako HR profesionalci, a kako zaposleni reaguju na konstantne promene definicije rada? E-learning, F2F treninzi ili AI, Agile HR - da li su to danas samo buzzwords ili nešto više? HR u fabričkom okruženju, HR u domaćim kompanijama, HR u IT - da li tu ima razlike?  Kako tehnologija menja rad u ljudskim resursima i gde pruža dodatnu vrednost? 3.HRM Kongres 2020. je mesto gde možete saznati – šta je sledeće u HR-u?

HRM Kongres 2020. – Centralni događaj u oblasti ljudskih resursa

Već treći put zaredom, Menadžment centar Beograd – MCB organizuje 25. februara 2020. godine svoj tradicionalni događaj u oblasti ljudskih resursa– HRM Kongres 2020. u hotelu Crown Plaza u Beogradu. Kroz 14 panel diskusija u tri sale, više od 70 HR profesionalaca iz renomiranih srpskih kompanija govoriće o poslednjim trendovima iz oblasti ljudskih resursa za preko 500 učesnika konferencije.

Proces regrutacije, E-learning, Performance Management, HR u velikim korporacijama, kako tehnologija menja rad u HR, zapošljavanje u doba disktupcije, softveri kao ključna podrška HR – ovo su samo neke od tema koje će biti u fokusu konferencije.

Cornerstone OnDemand – Svetski prvak u razvoju talenata

Kompanija Adacta će biti prisutna na 3. HRM kongresu 2020. gde će predstaviti svoje rešenje za privlačenje, razvoj i upravljanje talentima – Cornerstone OnDemand.

Ukoliko vas zanima kako jedan zaposleni može da kontroliše svoj profesionalni razvoj i da konstantno dobija povratne informacije od svojih nadređenih, kao i kako menadžeri mogu da prate učinak zaposlenih u realnom vremenu i da na osnovu toga prave nove planove za unapređivanje i razvoj znanja i veština – onda ste vi jedan od onih 500 prisutnih HR profesionalaca koji su zainteresovani za  Performance Management i koji definitivno treba da rezervišu svoje vreme za prezentaciju o Cornerstone OnDemand-u, u terminu od 12:00 – 12:30h. Putem kratke demo aplikacije, Nina Jevtić – Consultant for Talent Management Solution iz kompanije Adacta, pokazaće prisutnima kako gore pomenuto funkcioniše i u praksi.

Da li roboti imaju soft veštine? O ovoj temi više će govoriti Matjaž Fajfar – General Manager, Adacta Beograd, u okviru panel diskusije – Training and Development: E-learning, F2F training ili AI.

Više o Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand je vodeće softversko rešenje za privlačenje, razvoj i upravljanje talentima koje koristi više od 42 miliona ljudi u preko 192 zemlje i to na 43 različita jezika. Sa liderskom pozicijom u Gartner's Magic Quadrant for Talent Management Suites, Cornerstone OnDemand je dokazano najbolje poslovno rešenje koje vam može pomoći da efikasno upravljate radnom snagom i profesionalnim razvojem zaposlenih. U pitanju je rešenje koje se sastoji iz modula: Recruiting, Learning, Performance i HR suit.

Konsultacije sa našim ekspertima 1:1 - Javite nam se

Ukoliko želite da saznate više o softveru Cornerstone OnDemand, posetite nas na našem štandu i lično porazgovarate sa našim ekspertima.

Tokom konferencije, možete zakazati i besplatne konsultacije sa našim ekspertima, a mi ćemo vam pružiti mogućnost da lično kroz demo aplikaciju viditi koje sve benefite i pogodnosti donosi softversko rešenje Cornerstone OnDemand. Ukoliko postoji interesovanje sa vaše strane, pošaljite nam predlog termina za demo aplikaciju na sledeći mail: marketing@adacta.rs.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na sledećem linku.

Vidimo se 25. februara 2020. godine u hotelu Crown Plaza!

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt