Adacta Srbija
Adacta news center

Adacta dobila najprestižniji Qlik status - Qlik Elite Solution Provider za Srbiju, Sloveniju i Hrvatsku

Adacta je dobila najviši Qlik status i time je postala deo ekskluzivnog kruga Qlik Elite Partnera.

Adacta se pridružila krugu Elite Qlik Partner

Ovo priznanje je direktan rezultat izuzetnih Adactinih performansi u implementaciji Qlik alata za poslovnu analitiku i izveštavanje u više od 100 firmi u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj. Adacta je Qlik partner već više od 10 godina i nudi profesionalan i sertifikovan tim poslovnih analitičara, koji pomaže kompanijama širom regiona da koriste jednu od najboljih svetskih Business Intelligence platformi za analitiku.

Sa ovim statusom, Adacta je jedini Qlik Elite Partner u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj i jedan je od izabranih Qlik partnera u širem regionu CIE, koji je zaradio najviši Qlik Elite status.

Veome uspešne prethodne godine i mnogo novih Qlik implementacija u 2016.

Za Adacta BI tim, 2016. je opet bila veoma uspešna godina. Sa mnogo novih klijenata, Adacta je učvrstila svoju poziciju kao jedan od vodećih BI prodavaca u regionu, pomažući kompanijama u Jadranskom regionu da iskoriste sve prednosti Qlikovih proizvoda, bez obzira na veličinu kompanije i industriju kojoj pripadajuu.

Šta donosi Qlik Elite Status?

Pored čvrstih dokaza našeg dobrog rada, Qlik Elite Status predstavlja snažnu posvećenost Adacte za dalji razvoj i primenu inovativnih BI rešenja, razvoj industrije u vezi znanja i ulaganje u ljude i nove tehnologije. To će dodatno omogućiti BI odeljenju da ojača svoju poziciju kao tim specijalista za konsalting i implementaciju odgovarajućih, sveobuhvatnih BI rešenja za analizu, izveštavanje i planiranje.

"Veoma smo ponosni na naš novi status. To što smo postali jedan od TOP Elite Qlik partnera je rezultat dugogodišnjeg napornog rada našeg regionalnog BI tima za kompanije koje traže pouzdanog i iskusnog BI implemetatora. Adactin Elite Status predstavlja garanciju da će one sarađivati sa profesionalnim i iskusnim timom BI analitičara. Pošto je Qlik među najboljim BI rešenjima širom sveta, kompanije će dobiti rešenje koje će se uklopiti u njihove potrebe i zahteve"

Bojan Glišović - vođa BI tima, Adacta Beograd.

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt