ADACTA event l How to win?
Adacta news center

ADACTA CRM Event l How to win in business?

Nakon što ste se pobrinuli za zdravlje i sigurnost svojih zaposlenih i klijenata, vreme je da pronađete rešenje kako da zaštitite i povećate svoje prihode u nadolazećoj ekonomskoj krizi. Sposobnost rasta poslovanja biće vaša ključna prednost u ovoj borbi.

Trenutna svetska zdravstvena i finansijska kriza pokazala nam je kako je lako promentiti navike, prisiljavajući B2B preduzeća da transformišu dosadašnji način prodaje i izgrade nikada važniji odnos poverenja sa svojim klijentima. Najveći izazov prodajnog odeljenja oduvek je bio kreiranje prodajnih prilika koje će od potencijalnih klijenata stvoriti lojalne. Novonastala situacija uveliko je otežala pronalazak novih, potencijalnih klijenata koji, kako bi zaštitili svoje poslovanje, odlučuju na uštede u troškovima. Takođe, zbog mera socijalne distance brojne interakcije koje su se odvijale „licem u lice“ sada su zamenjene komunikacijom na digitalnim kanalima na kojim klijenti očekuju brzinu, transparentnost i visok nivo stručnosti.

Otkrijte svoje poslovne prilike uz pomoć Microsoft and LinkedIn rešenja

Pridružite nam se 28. maja 2020. na ADACTA CRM eventu „How to win in business?“ i saznajte kako sami možete da kreirate svoje prodajne prilike koristeći vodeća rešenja koja će vam pomoći da oduševite svoje klijente u svakoj fazi donošenja kupovne odluke.

Sa našim gostujućim predavačem Robertom Buljevićem iz preduzeća Veracomp pokazaćemo vam kako mala i srednja preduzeća iz B2B sektora mogu da digitalizuju svoje prodajne procese, povećaju produktivnost i stvore jedinstveno korisničko iskustvo putem upotrebe Microsoft Dynamics for Sales i njegove integracije sa LinkedIn Sales Navigator alatom.

Iz ove krize možete izaći kao pobednici

Ne postoji jedinstven vodič kako voditi preduzeće tokom krize. Oleg Maštruko, urednik časopisa Mreža, u svom predavanju vratiće nas nekoliko stotina godina unazad kako bi nas podsetio da će nas odluke koje donesemo tokom krize definisati kao pobednike ili gubitnike jednom kada kriza prođe.

Pridružite nam se 28. maja 2020. godine na CRM online događaju „How to win in business?“. Događaj će se održati putem Microsoft Teams aplikacije sa početkom u 15:00h. Zvanični jezik događaja je engleski jezik.

Program

15:00 - 15:05 Opening note (Alan Uzelac, Sales Consultant, ADACTA Hrvatska)
15:05-15:20 Client story: Veracomp (Robert Buljević, CTO, Veracomp)
15:20 - 15:45 Demo and presentation: "Discover your opportunities with Microsoft and LinkedIn." (Alan Uzelac, Sales Consultant, ADACTA Hrvatska)
15:45 - 16:00 Guest presentation: "Decision under pressure: Ways to win, ways to lose." (Oleg Maštruko, Editor in Chief, Mreža magazine

Pristustvo na događaju je besplatno, ali je potrebna prethodna registracija na događaj. 

REGISTACIJA


Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt