Adacta Srbija
Adacta news center

Adacta Beograd zakoračila u novu eru poslovanja

Kompanija Adacta Beograd je 2016. godinu započela u stilu velikih promena. Posle punih 13 godina poznatu Knez Mihailovu ulicu zamenila je novobeogradskom ulicom Trešnjinog cveta, koja se nalazi u samom centru poslovnog dela Beograda. Na taj način Adacta je simbolično otvorila novo poglavlje u svom poslovanju.

Posle perioda velikih izazova, Adacta Beograd je odlučnim korakom ušla u novu godinu, spremna da ove godine bude uspešnija nego ikada. Osnažena vrhunskim profesionalcima, čiji broj i dalje raste, Adacta je prevazišla svoje kapacitete u dosadašnjem poslovnom prostoru i svoje poslovanje nastavila u udobnom i tehnološki unapređenom  radnom  prostoru najviših standarda.

Značajan rast u prihodima

Kompanija Adacta je takođe ostvarila i pozitivne poslovne rezultate u 2015. godini. U protekloj godini, Adacta je zabeležila 30% rasta u prihodima. Ostvarivanju ovog rezultata doprinelo je, pre svega, ukazano poverenje od strane domaćih ali i stranih klijenata, koji su kompaniju Adacta prepoznali kao vodećeg MS Dynamics partnera u regionu. Obogaćena ponuda poslovnih IT rešenja koje je Adacta razvijala za pojedinačne industrije, danas čini njenu glavnu konkurentsku prednost na IT tržištu Srbije. Takođe, pouzdan i visoko profesionalan menadžment omogućio je da Adacta danas bude perspektivna kompanija spremna da odgovori na svaki novi izazov u poslovanju.

“Dinamičan rast koji je Adacta ostvarila tokom protekle godine najbolje svedoči o kvalitetu usluga koje naša kompanija pruža. Zapošljavanje novih ljudi i povećavanje kapaciteta nije namenjeno samo novim klijentima, već i unapređivanju saradnje sa postojećim partnerima.” - rekao je ovim povodom Ivan Đolić, direktor prodaje Adacte Beograd.

Adactin tim nastavlja da raste

Razvoj kompanije je takođe uticao na otvaranje značajnog broja novih radnih mesta, tako da je u drugoj polovini 2015. godine, Adacta uvećala broj zaposlenih za 25%.

U narednom periodu Adacta očekuje dalji rast obima poslovanja i prihoda. Zahvaljujući svojim kapacitetima i stručnom znanju, kompanija Adacta je spremna da održi svoju lidersku poziciju na domaćem IT tržištu.

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt