Adacta Srbija
Adacta news center

Adacta Beograd proslavila 15 godina uspešnog poslovanja

Povodom 15 godina uspešnog poslovanja kompanija Adacta Beograd organizovala je Adacta Day u hotelu Hilton Beograd, gde je okupila više od 130 postojećih poslovnih partnera i potencijalnih klijenata iz raznih sfera poslovanja. Na ovom događaju akcenat je bio na predstavljanju najnovijih trendova iz ERP, CRM i BI sveta, kao i naprednog alata za HR i Talent management, gde je ekskluzivno predstavljeno partnerstvo sa svetski poznatom kompanijom u ovoj oblasti Cornerstone OnDemandom.

Na samom početku goste je pozdravio direktor Adacte Beograd, Matjaž Fajfar koji se osvrnuo na rezultate naše kompanije i planove u narednom periodu. On je najavio predavanje „Transformacija poslovanja u digitalnoj eri“ koje je održao Aleksandar Totović, Partner Technology Strategist za Microsoft Dynamics 365, gde je objasnio na koji način Microsoft vidi softverska rešenja u narednih nekoliko godina. Kao zaključak predavanja, Aleksandar Totović je citirao Satyu Nadellu, izvršnog direktora Microsoft-a: “Naša industrija ne poštuje tradiciju – ona samo poštuje inovacije.“

Proslava 15 godina poslovanja bila je idealan trenutak da se poslovnoj javnosti predstavi partnerstvo sa svetski poznatom kompanijom za implementaciju naprednog softvera za HR i Talent management, Cornerstone OnDemand.

Kroz predavanje „Kako da vaši zaposleni ostvare pun potencijal?“, Ognjen Dujaković i Michal Stzelec, predstavnici Cornerstone OnDemand-a na Adacta Day-u, objasnili su učesnicima događaja na koje načine mogu unaprediti HR procese, odnosno regrutovanje kandidata, brigu o zaposlenima i praćenje njihovog napretka, a sve u cilju da se ostvari pun potencijal zaposlenih.

Takođe, okupljeni su imali priliku da od Milana Maksića čuju na koji način funkcionišu virtuelni agenti i chatbot tehnologija, a Sonja Išljamović je objasnila u kom pravcu se kreće poslovna analitika u digitalnoj transformaciji.


Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt