News center - Adacta
Adacta News Center

Pogledajte najnovije vesti, blog ili video sadržaj.

Adacta i Cornerstone OnDemand na 3. HRM Kongresu 2020.

U dobu kada je samo promena stalna, koliko ste spremni da budete u koraku sa hi-tech bumom? Kako HR profesionalci, a kako zaposleni reaguju na konstantne promene definicije rada? E-learning, F2F treninzi ili AI, Agile HR - da li su to danas samo buzzwords ili nešto više? HR u fabričkom okruženju, HR u domaćim kompanijama, HR u IT - da li tu ima razlike?  Kako tehnologija menja rad u ljudskim resursima i gde pruža dodatnu vrednost? 3.HRM Kongres 2020. je mesto gde možete saznati – šta je sledeće u HR-u?

Saznajte više >>
Kupujete nove mašine? Šta mislite o optimizaciji planiranja?

Ako posmatramo proizvodnju, rast poslovanja zavisi od sposobnosti kompanije da proizvodi veću količinu proizvoda. Ako se broj porudžbina poveća i proizvodni kapaciteti približe maksimalnim operativnim mogućnostima, menadžment kompanije po difoltu počinje da razmišlja o ulaganju u nove proizvodne kapacitete.

Saznajte više >>
Novi ERP projekat odveo Adactu na Jamajku

Iako u referencama naše kompanije stoji 450 završenih projekata u 25 različitih država, Jamajka do sada nije bila na tom spisku. Da, dobro ste čuli, Jamajka! Ali, kako izgleda implementacija ERP rešenja u zemlji gde prvo pomislite na odmor i rajske plaže?

Saznajte više >>
Data Literacy – zaboravljamo li na nju dok tražimo spas u podacima?

Uvođenje BI rešenja u kompanijama često se svede na to da jedna tehnologija zameni drugu tehnologiju, pri čemu se zanemaruju najbitnije komponente implementacije: ljudi, njihova znanja i „pametan“ pristup podacima.

Saznajte više >>
Adacta Day 2019: Nove tehnologije su osnova za pametno poslovanje i svetlu budućnost

Post-digitalno doba je pred nama. Kako bi se takmičile i razlikovale u post-digitalnom dobu, kompanije moraju da usvoje set novih tehnologija koje su tek sad u nastajanju. Ove nove tehnologije biće izuzetno važni pokretači promena u poslovanju, čak i u industrijama u kojima već sad postoji obilje digitalnih alata. Zašto je to tako? Razlog je što nove tehnologije kontinuirano rađaju i pružaju nove mogućnosti za unapređenje poslovanja.

Saznajte više >>
Adacta podržala tradicionalno okupljanje menadžera Srbije na SAM After Holiday Cocktail-u

Nakon letnje pauze, Srpska asocijacija menadžera (SAM) je okupila svoje članove na sada već tradicionalnom SAM After Holiday koktelu, koji je organizovan u bašti hotela Crown Plaza u Beogradu, dana 11. septembra 2019. godine. Više od 170 menadžera i poslovnih lidera iz Srbije bili su deo jedne sjajne atmosfere i prijatnog druženja kako bi razmenili svoje utiske sa letnje pauze i najavili neke nove događaje i projekte za poslednji kvatal 2019. godine.

Saznajte više >>
Banka koja brzo raste unapređuje iskustvo svojih korisnika kroz bolje razumevanje njihovih potreba

Misija NLB Banke Beograd je da razume potrebe i želje svojih klijenata, kako bi im obezbedila najbolje moguće korisničko iskustvo. Sa rastom korisničke baze, bilo je sve teže ostvariti ovu misiju, što je dovelo do potrebe za efikasnim rešenjem koje bi doprinelo boljem razumevanju, privlačenju i angažovanju korisnika, u čemu je pomoglo partnerski razvijeno rešenje zasnovano na Microsoft Dynamics 365 platformi.

Saznajte više >>
Adacta Holding je osnovao novu Adacta Fintech kompaniju koja je specijalizovana za savetovanje, razvoj i implementaciju rešenja za osiguranje

Adacta Holding, vlasnik kompanije Adacta koja je vodeći dobavljač Microsoft Dynamics i Qlik rešenja u Adriatic regiji i jedna od vodećih provajdera u razvoju sopstvenih rešenja za industriju osiguranja na području srednje i istočne Evrope, zvanično će početkom septembra 2019. godine osnovati novu kompaniju pod nazivom Adacta Fintech gde će preneti deo svog poslovanja koji se bavi razvojom sopstvenih rešenja za osiguravajuća društva i banke.

Saznajte više >>
Deutsche Private Equity spaja kompaniju Adacta i BE-terna u jednog od vodećih Microsoft Dynamics partnera u DACH i Adriatic regionu

Kompanija Adacta, kao vodeći Microsoft Dynamics, Qlik i Cornerstone partner u Adriatic regiji, sklopila je ugovor sa kompanijom BE-terna, jednom od vodećih Microsoft i Infora partnera za implementaciju poslovnih rešenja, čime uspešno nastavlja svoju strategiju širenja poslovanja na zapadnoevropska tržišta.

Saznajte više >>
Virtualna i proširena stvarnost u kompaniji Adacta!

Nova revolucija je stigla i ona se zove virtualna realnost – pri čemu nije namenjena samo za svet video igrica. Takođe, proširena stvarnost (Augmented Reality – AR) postaje deo naših života i ne odnosi se samo na svojevremeno popularnu igricu Pokémon GO.

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Naš kontakt