News center - Adacta
Adacta News Center

Pogledajte najnovije vesti, blog ili video sadržaj.

Virtualna i proširena stvarnost u kompaniji Adacta!

Nova revolucija je stigla i ona se zove virtualna realnost – pri čemu nije namenjena samo za svet video igrica. Takođe, proširena stvarnost (Augmented Reality – AR) postaje deo naših života i ne odnosi se samo na svojevremeno popularnu igricu Pokémon GO.

Saznajte više >>
Adacta je nagrađena prestižnim priznanjem - Microsoft Country Partner of the Year za 2019.

Ove godine, Adacta Group je dobila nagradu - 2019 Microsoft Country Partner of the Year za Sloveniju! Nagrada je zvanično uručena na Microsoft Inspire konferenciji u Las Vegasu.

Saznajte više >>
Adacta ima VR demo room

Virtualnu realnost uglavnom povezujemo sa video igrama, ali sa napretkom tehnologije VR počinje da se koristi u različitim industrijama, kao što su inženjerstvo, energetika, proizvodnja, logistika, zdravstvo i građevinarstvo.

Saznajte više >>
Prelazak sa Dynamics NAV rešenja na Business Central - Najčešća pitanja i odgovori

Na leto 2018. godine, Microsoft je lansirao na tržište novo ERP rešenje za mala i srednje-velika preduzeća – Dynamics 365 Business Central (BC). Kao naslednik već poznatog Dynamics NAV poslovnog rešenja, Business Central pruža sve standardne funkcionalnosti Dynamics NAV 2018 verzije, ali sa sobom donosi i niz dodatnih funkcionalnosti savremenog ERP rešenja koje je razvijeno na novoj tehnologiji, prvenstveno za poslovanje u oblaku.

Saznajte više >>
Unified Commerce Day: Digitalna budućnost u maloprodaji i ugostiteljstvu

Maloprodajne kompanije se danas nalaze pred velikim izazovom kada je u pitanju fleksibilno i agilno poslovanje. Kontinuirane promene u zahtevima i očekivanjima kupaca, unapređenje lojalnosti postojećih kupaca, upravljanje internom komunikacijom u kompaniji, pronalažanje najboljih poslovnih rešenja koja su specijalno razvijena za određenu industriju – ovo su samo neki od izazova sa kojima se susreću kompanije u oblasti maloprodaje i ugostiteljstva. Ali, kako se uspešno nositi sa tim izazovima današnjice?

Saznajte više >>
HRM Klub: Softver kao ključna podrška ljudskim resursima

Veštine koje zahteva savremeno poslovanje su danas u deficitu, a njihova neujednačena raspodela širom sveta prisiljava kompanije da kreiraju nove načine za pronalaženje talenata i razvoj budućih veština i sposobnosti. Međutim, kako savremena softverska rešenja mogu da pomognu kompanijama i sektoru za ljudske resurse na tom putu, kao i da ostanu na vrhu u ovoj eri brzih promena?

Saznajte više >>
Optimizujte svoje poslovanje uz Microsoft Power Platform – Power Apps, Microsoft Flow i Power BI

Moderno poslovanje se više ne odvija samo za radnim stolom i u kancelarijskom prostoru. Rad od kuće, putem udaljenog pristupa, postaje sve popularnije. U skladu sa tim, moderno poslovanje podrazumeva rad u pokretu i pristup informacijama sa bilo kog uređaja i na bilo kom mestu.

Saznajte više >>
Istražite 150+ besplatnih Cornerstone OnDemand kurseva za online učenje

Učite danas i pripremite se za budućnost uz Digital Learning Event. Do 25. juna 2019. godine možete istražiti preko 150 besplatnih online kurseva u okviru Cornerstone OnDemand platforme za učenje, kako biste pomogli vašem timu da razvije veštine koje su im danas najviše potrebne u poslovanju.

Saznajte više >>
Pristupite ozbiljno svom poslovanju uz Dynamics 365 Business Central

Ukoliko ste malo ili srednje preduzeće, postoji nekoliko znakova da ste možda prerasli postojeću tehnologiju.

Saznajte više >>
Unified Commerce Day – Otključajte vrata svetloj budućnosti za maloprodaju i ugostiteljstvo

Šta nam donosi budućnost na polju maloprodaje i ugostiteljstva? Za sve one koji traže odgovor na ovo pitanje, događaj Unified Commerce Day predstavlja idealno vreme i mesto da saznaju na koji način savremena IT rešenja mogu da oblikuju „buduće lice“ maloprodaje i ugostiteljstva, kao i kako da budu u koraku sa najnovijim trendovima na tržištu. Praktična rešenja za današnje i buduće tržišne izazove biće u središtu pažnje ovog događaja.

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Naš kontakt