News - Adacta
Adacta's News Center
Klub CFO & Controlling: Savremeni kontroling – analiza, a ne priprema

U saradnji sa Menadžment Centrom Beograd, kompanija Adacta će na 44. sastanku Kluba CFO & Controlling govoriti o savremenom kontrolingu i njegovoj analizi. Sastanak će biti održan u hotelu Holiday INN u Beogradu, dana 28. marta 2019. godine, sa početkom u 16:00h.

Saznajte više >>
[Event] Novi Dynamics NAV - Microsoft Dynamics 365 Business Central

Povodom zvaničnog predstavljanja Dynamics 365 Business Central poslovnog rešenja na srpskom tržištu kompanija Adacta organizuje 26. marta 2019. godine događaj u hotelu Holiday INN kako bi predstavila svojim postojećim i novim poslovnim partnerima funkcionalne i tehničke novine koje donosi naslednik poznatog Dynamics NAV-a.

Saznajte više >>
HRM Kongres 2019: Adacta predstavila vodeće rešenje za razvoj talenata

Više od 400 delegata i 35 govornika okupilo se na najvećem i najznačajnijem HR događaju u Srbiji – HRM kongres 2019. u hotelu Crown Plaza, dana 25. februara 2019. godine. Ovaj kongres je bio odlična prilika za vodeće HR profesionalce da razmene mišljenja o poslednjim trendovima u oblasti ljudskih resursa, predstave rezultate najnovih istraživanja i razviju nove poslovne veze.

Saznajte više >>
Zvanično predstavljanje Dynamics 365 Business Central – Nova cloud verzija za mala i srednja preduzeća od sada i u Srbiji

Sa preko 160.000 klijenata, više od 2,7 miliona korisnika i 3.500 partnera, Dynamics NAV je poslovno rešenje iz Microsoft Dynamics porodice proizvoda koje je prodato u 195 zemalja širom sveta. Kako bi nastavili ovu uspešnu priču, Microsoft će zvanično predstaviti Dynamics 365 Business Central u hotelu Metropol Palace, 28. februara 2019. godine.

Saznajte više >>
CRM CONSULTANT

We are looking for motivated professionals with an experience in CRM areas – sales, marketing, customer services and familiarity with international ERP systems ( SAP, Dynamics, NAV or AX) to join our team and be a part of creative and talented crew.

We are ambitious, young, flexible and growing company, offering young professionals a perfect opportunity to show and develop their talent in understanding business, information technology and how to lead teams.

Ready to continue your career with us?

Saznajte više >>
Sales Consultant

We are looking for motivated professionals with an experience in sales and business development within IT industry to join our team and be a part of creative and talented crew.

We are ambitious, young, flexible and growing company, offering young professionals a perfect opportunity to show and develop their talent in understanding business, information technology and how to lead teams.

Ready to continue your career with us?

Saznajte više >>
Adacta i Cornerstone OnDemand postali strateški partneri

Adacta, vodeći Microsoft Dynamics partner u jadranskoj regiji i provajder za osiguravajuću industriju u centralnoj i istočnoj Evropi (CEE) danas je objavila formiranje strategijskog partnerstva sa Cornerstone OnDemand-om, liderom na svetskom tržištu u oblasti razvoja naprednog cloud rešenja za upravljanje ljudskim resursima. Dve kompanije će na osnovu ovog partnerstva ponuditi sveobuhvatno rešenje za zadovoljenje potreba organizacija i upravljanje ljudskim kapitalom.

Saznajte više >>
Adacta Beograd proslavila 15 godina uspešnog poslovanja

Povodom 15 godina uspešnog poslovanja kompanija Adacta Beograd organizovala je Adacta Day u hotelu Hilton Beograd, gde je okupila više od 130 postojećih poslovnih partnera i potencijalnih klijenata iz raznih sfera poslovanja. Na ovom događaju akcenat je bio na predstavljanju najnovijih trendova iz ERP, CRM i BI sveta, kao i naprednog alata za HR i Talent management, gde je ekskluzivno predstavljeno partnerstvo sa svetski poznatom kompanijom u ovoj oblasti Cornerstone OnDemandom.

Saznajte više >>
Adacta podržala SAM After Holiday Cocktail

Ove godine Adacta je bila glavni sponzor After Holiday Cocktail-a, događaja koji tradiocionalno organizuje Srpska asocijacija menadžera (SAM). Više od 150 članova SAM-a sinoć se okupilo u velikoj bašti hotela Crowne Plaza, a goste je u ime Adacte pozdravio Ivan Đolić, direktor prodaje.

Saznajte više >>
Adacta Day - 20. septembar 2018. - Hotel Hilton, Beograd

Ove godine Adacta Beograd slavi 15 godina postojanja, a na Adacta Day-u očekujemo oko 150 učesnika, prvenstveno Adactinih postojećih i potencijalnih klijenata i partnera koji dolaze iz raznih industrija.

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt