News - Adacta
Adacta's News Center
Adacta Day 2019: Nove tehnologije su osnova za pametno poslovanje i svetlu budućnost

Post-digitalno doba je pred nama. Kako bi se takmičile i razlikovale u post-digitalnom dobu, kompanije moraju da usvoje set novih tehnologija koje su tek sad u nastajanju. Ove nove tehnologije biće izuzetno važni pokretači promena u poslovanju, čak i u industrijama u kojima već sad postoji obilje digitalnih alata. Zašto je to tako? Razlog je što nove tehnologije kontinuirano rađaju i pružaju nove mogućnosti za unapređenje poslovanja.

Saznajte više >>
Adacta podržala tradicionalno okupljanje menadžera Srbije na SAM After Holiday Cocktail-u

Nakon letnje pauze, Srpska asocijacija menadžera (SAM) je okupila svoje članove na sada već tradicionalnom SAM After Holiday koktelu, koji je organizovan u bašti hotela Crown Plaza u Beogradu, dana 11. septembra 2019. godine. Više od 170 menadžera i poslovnih lidera iz Srbije bili su deo jedne sjajne atmosfere i prijatnog druženja kako bi razmenili svoje utiske sa letnje pauze i najavili neke nove događaje i projekte za poslednji kvatal 2019. godine.

Saznajte više >>
Adacta Holding je osnovao novu Adacta Fintech kompaniju koja je specijalizovana za savetovanje, razvoj i implementaciju rešenja za osiguranje

Adacta Holding, vlasnik kompanije Adacta koja je vodeći dobavljač Microsoft Dynamics i Qlik rešenja u Adriatic regiji i jedna od vodećih provajdera u razvoju sopstvenih rešenja za industriju osiguranja na području srednje i istočne Evrope, zvanično će početkom septembra 2019. godine osnovati novu kompaniju pod nazivom Adacta Fintech gde će preneti deo svog poslovanja koji se bavi razvojom sopstvenih rešenja za osiguravajuća društva i banke.

Saznajte više >>
Deutsche Private Equity spaja kompaniju Adacta i BE-terna u jednog od vodećih Microsoft Dynamics partnera u DACH i Adriatic regionu

Kompanija Adacta, kao vodeći Microsoft Dynamics, Qlik i Cornerstone partner u Adriatic regiji, sklopila je ugovor sa kompanijom BE-terna, jednom od vodećih Microsoft i Infora partnera za implementaciju poslovnih rešenja, čime uspešno nastavlja svoju strategiju širenja poslovanja na zapadnoevropska tržišta.

Saznajte više >>
Adacta je nagrađena prestižnim priznanjem - Microsoft Country Partner of the Year za 2019.

Ove godine, Adacta Group je dobila nagradu - 2019 Microsoft Country Partner of the Year za Sloveniju! Nagrada je zvanično uručena na Microsoft Inspire konferenciji u Las Vegasu.

Saznajte više >>
Unified Commerce Day: Digitalna budućnost u maloprodaji i ugostiteljstvu

Maloprodajne kompanije se danas nalaze pred velikim izazovom kada je u pitanju fleksibilno i agilno poslovanje. Kontinuirane promene u zahtevima i očekivanjima kupaca, unapređenje lojalnosti postojećih kupaca, upravljanje internom komunikacijom u kompaniji, pronalažanje najboljih poslovnih rešenja koja su specijalno razvijena za određenu industriju – ovo su samo neki od izazova sa kojima se susreću kompanije u oblasti maloprodaje i ugostiteljstva. Ali, kako se uspešno nositi sa tim izazovima današnjice?

Saznajte više >>
HRM Klub: Softver kao ključna podrška ljudskim resursima

Veštine koje zahteva savremeno poslovanje su danas u deficitu, a njihova neujednačena raspodela širom sveta prisiljava kompanije da kreiraju nove načine za pronalaženje talenata i razvoj budućih veština i sposobnosti. Međutim, kako savremena softverska rešenja mogu da pomognu kompanijama i sektoru za ljudske resurse na tom putu, kao i da ostanu na vrhu u ovoj eri brzih promena?

Saznajte više >>
Istražite 150+ besplatnih Cornerstone OnDemand kurseva za online učenje

Učite danas i pripremite se za budućnost uz Digital Learning Event. Do 25. juna 2019. godine možete istražiti preko 150 besplatnih online kurseva u okviru Cornerstone OnDemand platforme za učenje, kako biste pomogli vašem timu da razvije veštine koje su im danas najviše potrebne u poslovanju.

Saznajte više >>
Unified Commerce Day – Otključajte vrata svetloj budućnosti za maloprodaju i ugostiteljstvo

Šta nam donosi budućnost na polju maloprodaje i ugostiteljstva? Za sve one koji traže odgovor na ovo pitanje, događaj Unified Commerce Day predstavlja idealno vreme i mesto da saznaju na koji način savremena IT rešenja mogu da oblikuju „buduće lice“ maloprodaje i ugostiteljstva, kao i kako da budu u koraku sa najnovijim trendovima na tržištu. Praktična rešenja za današnje i buduće tržišne izazove biće u središtu pažnje ovog događaja.

Saznajte više >>
CFO & Controlling kongres 2019 – Adacta na centralnom događaju u oblasti kontrolinga

Na sedmom tradicionalnom događaju – CFO & Controling kongres 2019, okupilo se više od 400 CFO, CEO i kontroling eksperata iz najvećih srpskih kompanija kako bi razmotrili poslednje trendove i primere dobre poslovne prakse. Centralni događaj u oblasti kontrolinga održan je 23. aprila 2019. u hotelu Crown Plaza u Beogradu pod nazivom „Pripremite se za budućnost“.

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt