News - Adacta
Adacta's News Center
CFO & Controlling kongres 2019 – Adacta na centralnom događaju u oblasti kontrolinga

Na sedmom tradicionalnom događaju – CFO & Controling kongres 2019, okupilo se više od 400 CFO, CEO i kontroling eksperata iz najvećih srpskih kompanija kako bi razmotrili poslednje trendove i primere dobre poslovne prakse. Centralni događaj u oblasti kontrolinga održan je 23. aprila 2019. u hotelu Crown Plaza u Beogradu pod nazivom „Pripremite se za budućnost“.

Saznajte više >>
Business Analyst

Join ADACTA as a Business Analyst and be part of the team that helps insurance companies bring amazing ideas to life quickly and easily with our solution.

As the Business Analyst, you will collect & analyse business requirements, search for gaps and possible solutions.

Saznajte više >>
Front-End Developer

The ever-evolving information technologies are offering a permanent opportunity to change perspectives and ways of how we work and how we do our business. If you would like to take part in this revolutionary process, then take some action and join Adacta’s team.

Saznajte više >>
Adacta: LS Retail Gold Partner 2019

LS Retail, vodeći svetski lider u razvoju poslovnih rešenja za kompanije svih veličina u oblasti maloprodaje i ugostiteljstva, dodelio je nagrade za 2019. godinu svojim partnerima na tradicinalnom godišnjem okupljanju conneXion 2019 Munich. Već treći put za redom, Adacta Beograd je dobila status LS Retail Gold partnera.

Saznajte više >>
Prva Dynamics 365 Business Central implementacija na Cloud-u u našem regionu

Nova Cloud verzija Dynamics 365 ERP rešenja za SMB preduzeća je stigla. Business Central je najnovija generacija poslovnih aplikacija koja nudi širok spektar ERP i CRM funkcionalnosti sa ugrađenom analitikom i prirodnom integracijom sa Office 365 alatima. U poređenju sa drugim rešenjima koja posluju u Cloud okruženju, Business Central nudi sve prednosti Cloud poslovanja: uvek ažurirano rešenje, centralizovani podaci i smanjena IT podrška i troškovi održavanja.

Saznajte više >>
Savremeni kontroling: analiza, a ne priprema

Povodom 44. sastanka Kluba CFO&Controlling, više od 80 kontrolora se okupilo u hotelu Holiday INN u Beogradu, dana 28. marta 2019. godine. Sastanak na temu „Savremeni kontroling: analiza, a ne priprema“ organizovan je zajedničkim snagama kompanije Adacta i Kluba CFO&Controlling gde su naši govornici predstavili najveće izazove savremenog kontrolinga i načine na koje ih danas možemo rešiti.

Saznajte više >>
Vision Data Science 2019: Mesto gde se razvijaju kreativne ideje i mladi lideri društva

Šta je Data Science i kako su se kompanije zaljubile u Data Science, u kojim poslovnim situacijama nam mašinsko učenje može ili ne može pomoći i na koji način Blockchain utiče na promene u poslovanju i novac kao sredstvo plaćanja – ovo su samo neke od IT tema koje su bile predmet diskusije i razmene znanja tokom pet dana u martu, u okviru projekta Vision Data Science 2019. Kompanija Adacta je podržala ovaj projekat koji je realizovan od strane studentske organizacije – ESTIEM LG Beograd.

Saznajte više >>
Adacta predstavila srpskim kompanijama Dynamics 365 Business Central

Povodom predstavljanja Microsoft Dynamics 365 Business Central poslovnog rešenja Adacta je organizovala događaj u hotelu Holiday INN, dana 26. marta 2019. godine , kako bi predstavnici srpskih kompanija mogli da čuju sve o novinama koje donosi naslednik poznatog Dynamics NAV proizvoda.

Saznajte više >>
Klub CFO & Controlling: Kako se izboriti sa izazovima savremenog kontrolinga?

U saradnji sa Menadžment Centrom Beograd, kompanija Adacta će na 44. sastanku Kluba CFO & Controlling govoriti o savremenom kontrolingu i njegovoj analizi. Sastanak će biti održan u hotelu Holiday INN u Beogradu, dana 28. marta 2019. godine, sa početkom u 16:00h.

Saznajte više >>
[Event] Novi Dynamics NAV - Microsoft Dynamics 365 Business Central

Povodom zvaničnog predstavljanja Dynamics 365 Business Central poslovnog rešenja na srpskom tržištu kompanija Adacta organizuje 26. marta 2019. godine događaj u hotelu Holiday INN kako bi predstavila svojim postojećim i novim poslovnim partnerima funkcionalne i tehničke novine koje donosi naslednik poznatog Dynamics NAV-a.

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt