Blog - Adacta
Adacta's News Center

See our latest news from the blog.

Banka koja brzo raste unapređuje iskustvo svojih korisnika kroz bolje razumevanje njihovih potreba

Misija NLB Banke Beograd je da razume potrebe i želje svojih klijenata, kako bi im obezbedila najbolje moguće korisničko iskustvo. Sa rastom korisničke baze, bilo je sve teže ostvariti ovu misiju, što je dovelo do potrebe za efikasnim rešenjem koje bi doprinelo boljem razumevanju, privlačenju i angažovanju korisnika, u čemu je pomoglo partnerski razvijeno rešenje zasnovano na Microsoft Dynamics 365 platformi.

Saznajte više >>
Virtualna i proširena stvarnost u kompaniji Adacta!

Nova revolucija je stigla i ona se zove virtualna realnost – pri čemu nije namenjena samo za svet video igrica. Takođe, proširena stvarnost (Augmented Reality – AR) postaje deo naših života i ne odnosi se samo na svojevremeno popularnu igricu Pokémon GO.

Saznajte više >>
Adacta ima VR demo room

Virtualnu realnost uglavnom povezujemo sa video igrama, ali sa napretkom tehnologije VR počinje da se koristi u različitim industrijama, kao što su inženjerstvo, energetika, proizvodnja, logistika, zdravstvo i građevinarstvo.

Saznajte više >>
Prelazak sa Dynamics NAV rešenja na Business Central - Najčešća pitanja i odgovori

Na leto 2018. godine, Microsoft je lansirao na tržište novo ERP rešenje za mala i srednje-velika preduzeća – Dynamics 365 Business Central (BC). Kao naslednik već poznatog Dynamics NAV poslovnog rešenja, Business Central pruža sve standardne funkcionalnosti Dynamics NAV 2018 verzije, ali sa sobom donosi i niz dodatnih funkcionalnosti savremenog ERP rešenja koje je razvijeno na novoj tehnologiji, prvenstveno za poslovanje u oblaku.

Saznajte više >>
Optimizujte svoje poslovanje uz Microsoft Power Platform – Power Apps, Microsoft Flow i Power BI

Moderno poslovanje se više ne odvija samo za radnim stolom i u kancelarijskom prostoru. Rad od kuće, putem udaljenog pristupa, postaje sve popularnije. U skladu sa tim, moderno poslovanje podrazumeva rad u pokretu i pristup informacijama sa bilo kog uređaja i na bilo kom mestu.

Saznajte više >>
Pristupite ozbiljno svom poslovanju uz Dynamics 365 Business Central

Ukoliko ste malo ili srednje preduzeće, postoji nekoliko znakova da ste možda prerasli postojeću tehnologiju.

Saznajte više >>
CRM ne mora biti skup izbor

Iako je digitalna transformacija danas buzzword, treba je shvatiti krajnje ozbiljno. Ponašanje potrošača se brzo menja i kompanije gube kontrolu nad procesom prodaje. Nekada je kupac dolazio u prodavnicu gde bi ga prodavac dočekao sa osmehom na licu, a ljubaznost prodavca je bila ključna u činu kupovine.

Saznajte više >>
Ne odustajte od pogodnosti koje donosi ERP rešenje u oblaku

96% kompanija sa Fortune liste 500 najboljih koristi Microsoft servise u oblaku u okviru svog poslovanja za različite svrhe, a ERP fukcionalnost svakako ne predstavlja izuzetak. Razlozi za ovo su potpuno jasni. Računarsko poslovanje u oblaku donosi poboljšanu bezbednost, niže i predvidljivije troškove, kao i širi opseg mogućnosti koje su podrška vašem poslovanju. Ovo su komparativne prednosti kojih ne bi trebalo tek tako da se odreknete.

Saznajte više >>
Izaberite Microsoft Dynamics 365 u oblaku

 Na vašem putu ka digitalnoj transformaciji potreban vam je novi pristup poslovnim aplikacijama koji integriše aplikacije, rešenja i izvore, kako bi vam bio omogućen sveobuhvatni pregled vaših aktivnosti i klijenata.

Saznajte više >>
Adacta se pridružila broju od 40 miliona ljudi koji koriste Cornerstone

Uloga ljudskih resursa je promenjena. Zaposleni u ljudskim resursima se ne bave samo svojom osnovnom delatnošću, oni su danas marketari, dizajneri i stručnjaci za ponudu i tražnju. Kao i sve kompanije, i Adacta se suočava sa pojavom „rat za talente“.

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt