Adacta Srbija
Poslovne aplikacije u oblaku
Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 objedinjava ERP i CRM funkcionalnosti u oblaku i omogućuje jednostavnu integraciju s Officeom 365 i sa alatom za poslovnu analitiku i inteligenciju. Započnite sa onime što vam već danas treba za vašu kompaniju i postepeno dodajte funkcionalnosti.

Šta je Dynamics 365

Inteligentne poslovne aplikacije u oblaku objedinjuju funkcionalnosti ERP i CRM rešenja i omogućavaju jednostavnu integraciju sa alatima Office 365 i Power BI. Dynamics 365 aplikacije povezuju prodaju, podršku korisnicima/kupcima, operacije, finansije, marketing, rad na terenu i projektni menadžment. Dynamics 365 vašoj kompaniji omogućuje:

  • personalizaciju interakcije s vašim korisnicima/klijentima, kao i bolje povezivanje s njima,
  • veću produktivnost vaših zaposlenih,
  • racionalizaciju vašeg poslovanja i smanjenje troškova,
  • unapređivanje vaših proizvoda i usluga i otkrivanje novih izvora prihoda.

Najbolje rešenje za vaše poslovanje

Dynamics 365 je modularno rešenje koje povezuje sve funkcije vaše kompanije u jedinstven sistem.

Aktuelne novosti

Pogledajte aktuelne novosti.

"Kako savremena poslovna analitika pomaže bankama da unaprede uslugu i odnos sa klijentima?" O ovoj temi u ime  Adacte govoriće Dejan Blatnik, direktor prodaje poslovnih rešenja Adacta i Dr. Sonja Išljamović, BI stručnjak, Adacta. Četvrtak, 30.mart u 11:20! Crowne Plaza, Beograd. 

Više

We are looking for candidates with at least 3 years of experience in managing enterprise IT projects.

Više

Pozivamo Vas da nam se pridružite na dvočasovnom Radnom doručku za osiguravajuća društva »Digitalna transformacija u osiguranju«. Na doručku čemo govoriti o tome šta donosi digitalna transformacija i kako osiguravajuća društva mogu da se približe svojim kupcima uz pomoć tehnologije i u potpunosti iskoriste moć svojih podataka. 

Četvrtak, 27.10.2016, Hotel Radisson Blu, Beograd, 9:00 –11:00.

Više

Jedna od najznačajnijih tema na 14. Microsoft svetskoj partnerskoj konferenciji  (WPC16), koja je održana u julu ove godine u Torontu, bila ja digitalna transformacija i Microsoftova ulaganja u razvoj naprednih integrisanih rešenja koja kompanijama mogu pomoći u ostvarivanju željenih ciljeva u dinamičnom i promenljivom poslovnom okruženju današnjice.

Više

Naše reference

Za 25 godina poslovanja svoje poverenje nam je poklonilo više od 400 klijenata.

Kontaktirajte nas

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Naš kontakt