Adacta | Gold CRM Microsoft Partner | Microsoft Dynamics CRM
Osigurajte svoj posao uz pomoć
AdInsure.CRM

AdInsure.CRM - CRM rešenja za industriju osiguranja.

Saznajte više

Osvojite tržište energetike
Utility CRM

Utilities CRM - CRM rešenje osmišljeno je posebno za industriju energetike.

Saznajte više

Unapredite prodaju, marketing i podršku klijentima

Zahvaljujući širokom znanju o industrijama i kompetencijama iz oblasti implementacije CRM rešenja, Adacta je dobitnik priznanja Microsoft Gold Customer Relationship Partnership za Adriatic region. Mi razvijamo CRM rešenja za svaku industriju posebno čiji je glavni fokus da zadovolji potrebe svake kompanije.

 

 

CRM rešenja za bolje poslovne rezultate

Povežite prodaju i marketing i poboljšajte iskustvo Vaših klijenata.

OSTANITE FOKUSIRANI. OSVAJAJTE BRŽE. IZGRADITE POVERENJE.

Vaši klijenti znaju više nego ikada - odluku o kupovini danas donose i pre kontakta sa Vama. Vaš prodajni tim se mora prilagoditi novom načinu kupovine svojih klijenata – građenjem dubljih i snažnijih veza i personalizovanjem svake prodajne akcije pojedinačno.

Sa Microsoft Dynamics CRM rešenjem, Vaši prodajni predstavnici sada imaju mogućnost da ostvare efikasniju prodaju. Obezbeđujući suštinke uvide, vodiče i alate neophodne prodaji, Vi sada možete da se usmerite na prave kupce i prioritete i osvajate brže kroz saradnju sa kolegama kako biste osnažili celu organizaciju i izgradili poverenje Vaših klijenata.

IZGRADITE BREND. UKLJUČITE SE. DEMONSTRIRAJTE.

Svet se menja, a sa njim i poslovanje kompanija. Danas, potrošači su 57% već uključeni u proces kupovine i pre nego što do njegove realizacije dođe. Kada se kupac uključi u kupovinu, marketari – sada više nego ikada - moraju biti spremni za akciju u svakom trenutku.

Microsoft Dynamics Marketing CRM rešenje Vašem timu omogućava da planira i sprovodi kampanje i meri njihove rezultate, od samog početka do kraja, čime se Vaša marketing vizija pretvara u stvarnost. Sada je moguće da se sa svojim klijentima povezujete krzo različite kanale, gradite prodajne linije i pokazujete rezultat svojih marketinških ulaganja – u realnom vremenu.

ZASLUŽITE LOJALNOST. OSNAŽITE AGENTE. OSTANITE AGILNI.

Kroz omogućavanje posebnog korisničkog iskustva, povećava se značaj same interakcije. Naše CRM rešenje razvijeno na Microsoft Dynamics platformi, obezbeđuje agentima sve potrebne informacije – kroz jedinstven pregled podataka – dajući agentima mogućnost da se fokusiraju na svog klijenta umesto da im, u potrazi za podacima, pažnja bude usmerena na više različitih ekrana i sistema.

Microsoft Dynamics CRM pomaže svojim korisnicima da pridobiju svoje klijente za ceo život. Uz pomoć cross-channel usluge, povećanu produktivnost agenata i prilagodljivih modela usluga, CRM rešenje takođe omogućava smanjenje troškova obrade klijenta i povećanje zadovoljstva agenata. A srećan agent znači zadovoljan i lojalan klijent.

Najnovije vesti

Pogledajte najnovije vesti, blog ili video sadržaj.

Pozivamo Vas da odslušate webinar Dynamics 365 CRM i Office 365 15. juna od 10:00 i uverite se sami zašto je oblak sledeći neminovni korak za vaš posao.

Više

We are looking for candidates with at least 1 year of experience in design and development of Microsoft Dynamics CRM solution.

Više

Adacta je dobila najviši Qlik status i time je postala deo ekskluzivnog kruga Qlik Elite Partnera.

Više

Krajem marta u beogradskom hotelu Crowne plaza održana je dvodnevna konferencija Technobank 2017. na kojoj je veliku pažnju privuklo predavanje Dejana Blatnika, vođe prodaje poslovnih rešenja Adacta Grupe i dr. Sonje Išljamović, BI experta Adacte Beograd. Pored toga veliki broj bankara posvetio je i Adacta štand, gde su naši stručnjaci odgovarali na sva njihova pitanja u vezi sa Adactinim Banking.CRM i  Banking.BI rešenjima.

Više

Uspešne implementacije

Studija slučaja | Adria Airways

Rešenje: ERP, CRM | Proizvod: Dynamics NAV, Dynamics CRM | Industrija: Transport & Logistics
Adria Airways, the Slovenian national airline,  opted for a difficult, but necessary project: renovation of business information system. In the first stage, the project was aimed at implementation of new, integrated business solution. The second...
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Axa Osiguranje

Rešenje: CRM | Proizvod: AdInsure.CRM | Industrija: Insurance
Adacta je uspešno implementirala AdInsure.CRM rešenje i omogućila automatizaciju prodaje, upravljanje potencijalnim klijentima, kao i upravljanje prodajnim timom na tržištu Srbije.
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Delo

Rešenje: ERP, CRM, BI | Proizvod: Dynamics AX, Dynamics CRM, Qlik | Industrija: Other
Delo, d. d. is a leading Slovenian publisher competing in a demanding market and facing new challenges to its business. The company responded by investing in its IT infrastructure and replacing manual processes and legacy solutions with a modern IT...
Pogledajte studiju

Adactine CRM reference

Pogledajte mnoge uspešne CRM implementacije.

Upoznajte naše partnere

Zajedno sa našim partnerima pružamo Vam najbolja poslovna rešenja.

Scribe
Scribe rešenja vam omogućavaju lak pristup potrebnim podacima, bez obzira da li je...
ClickDimensions
Alat za e-mail marketing i automatizaciju marketinga, integrisan u Microsoft Dynamics CRM. Adacta...
Microsoft
Microsoft je naš glavni tehnološki partner za Dynamics, SQL, .Net, SharePoint, BI i...

Kontaktirajte nas

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Naš kontakt