Adacta | Rešenja za poslovno izveštavanje i analitiku | Qlik Sense
Studija slučaja | Forma Ideale
Efikasno BI rešenje za lidera u proizvodnji nameštaja

Pročitajte kako smo za samo mesec dana lideru u proizvodnji nameštaja promenili sistem izveštavanja i unapredili proces donošenja odluka.

Saznajte više

Moćan pristup podacima za mudre poslovne odluke

Ukoliko tražite način da optimizujete svoje poslovne odluke, onda vam je potreban moćan Business Intelligence alat. BI rešenje sa posebnim naglaskom na individualne korisnike uvodi vas u potpuno novu dimenziju poslovanja. Kreirajte grafičke prikaze po vašoj meri, otkrijte nove veze podataka u realnom vremenu i u isto vreme smanjite opterećenost vašeg IT odeljenja.

10
godina 
iskustva
100
BI 
projekata
15
BI
sertifikata
7
 zemalja 

Najbolja platforma na svetu

Poboljšajte efikasnost podataka i pokrenite svoje poslovanje.

Qlik

Qlik je moćno poslovno otkriće i platforma za donošenje efikasnih i pravovremenih odluka. U svojoj najnovijoj studiji Magic Quadrant, Gartner ga svrstava među vodeće alate poslovnog izveštavanja. Više od 35.000 klijenata širom zemlje koristi Qlik kako bi unapredili efikasnost donošenja odluka. Adacta je Qlik partner za Adriatic region i iskustvo dugo 7 godina rezultiralo je sa više od 75 uspešno završenih Qlik implementacija. Ovo iskustvo nam pomaže u razvijanju Business Intelligence rešenja posebno prilagođenih za potrebe svake kompanije.

Qlik Sense Brošura:

Preuzmite svoj primerak brošure i otkrijte na koji način Qlik Sense, najnovije business intelligence rešenje, može pomoći Vašoj kompaniji da unapredi proces donošenja odluka.

Najnovije vesti

Pogledajte najnovije vesti, blog ili video sadržaj.

"Kako savremena poslovna analitika pomaže bankama da unaprede uslugu i odnos sa klijentima?" O ovoj temi u ime  Adacte govoriće Dejan Blatnik, direktor prodaje poslovnih rešenja Adacta i Dr. Sonja Išljamović, BI stručnjak, Adacta. Četvrtak, 30.mart u 11:20! Crowne Plaza, Beograd. 

Više

Tražimo ambiciozne i komunikativne osobe sa izraženim analitičkim sposobnostima, koje su zainteresovane da budu deo Business Intelligence tima Adacta Grupe

Više

Pozivamo Vas da nam se pridružite na dvočasovnom Radnom doručku za osiguravajuća društva »Digitalna transformacija u osiguranju«. Na doručku čemo govoriti o tome šta donosi digitalna transformacija i kako osiguravajuća društva mogu da se približe svojim kupcima uz pomoć tehnologije i u potpunosti iskoriste moć svojih podataka. 

Četvrtak, 27.10.2016, Hotel Radisson Blu, Beograd, 9:00 –11:00.

Više

Živimo u eri velikih promena i brzog protoka informacija. Da bismo bili u korak sa najnovijim trendovima, poželjno je da već od studentskih dana stičemo praktična znanja i veštine koje će nam dati konkurentsku prednost kada zakoračimo u zahtevan svet poslovanja. Kompanija Qlik je prepoznala potrebu za osnaživanjem i edukacijom mladih i kreirala platformu nove generacije Qlik Continuous Classroom, namenjenu studentima i njihovom kontinuiranom usavršavanju Qlik Sense veština.

Više

Uspešne implementacije

Studija slučaja | Alca

Rešenje: BI | Proizvod: Qlik | Industrija: Distribution & Retail
Thanks to numerous advanced features of the new BI solution, Alca Trading managed to significantly increase efficiency and sales realization.  Implementation first started with collection of data from multiple data sources, and continued through optimization...
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Ivančić i sinovi

Rešenje: ERP, BI | Proizvod: Dynamics AX, Qlik | Industrija: Pharma
"Qlikview je pouzdan alat za izveštavanje na dnevnom nivou kao i za donošenje zaključaka i odluka top menadžmenta prilikom planiranja, budžetiranja i sličnih aktivnosti." - Bratislav Ivančić, generalni direktor kompanije Ivančić i sinovi....
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Renault Nissan

Rešenje: BI | Proizvod: Qlik | Industrija: Automotive & Components
“Prilikom predstavljanja novih izveštaja putem QlikView-a, na novi i vizualno stimulativan način, uočili smo gde se nalaze greške u unosima podataka. Nešto što se mesecima skupljalo, menadžment je uspeo da prepozna u izuzetno...
Pogledajte studiju

Adactine BI reference

7 godina iskustva i više od 75 završenih BI projekata implementacije.

Naši partneri

Zajedno sa našim partnerima pružamo Vam najbolja poslovna rešenja.

Microsoft
Microsoft je naš glavni tehnološki partner za Dynamics, SQL, .Net, SharePoint, BI i...
Qlik
QlikView i Qlik Sense su proizvodi kompanije QlikTech, najbolji u svojoj klasi. Kompanija...
Corporate Planner
Skup alata koji omogućava razvoj inovativnih rešenja u operativnom i strateškom upravljanju i...

Kontaktirajte nas

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Naš kontakt