Adacta Srbija
Adacta news center

Qlik Sense Tour 2017 u junu u Beogradu

Vaši podaci govore! Da li ih slušate?

Prijavite se na Qlik Sense Tour 2017 i saznajte sve o Qlik Sense!

Pozivamo Vas da nam se pridružite 8. juna od 09:00 u novobeogradskom hotelu Falkensteiner na Qlik Sense Tour 2017, velikoj Qlik turneji posvećenoj poslovnoj inteligenciji i analitici, koja od maja do jula prođe kroz više od 55 zemalja. Uz pomoć Adacte Qlik Sense Tour će ove godine pored Beograda, biti održan i u Ljubljani i Zagrebu.

Međunarodni i domaći Qlik stručnjaci govoriće o ovom moćnom, analitičkom alatu, a predstavnici srpske kompanije Yumis podeliće svoja pozitivna iskustva koja su proistekla uvođenjem Qlik Sense. Oni koji žele da osete ovu moćnu aplikaciju i da probaju rad u njoj imaće mogućnost da prisustvuju praktičnim radionicama.

Više od 40.000 preduzeća slična Vašem poklonilo je poverenje Qlik-u, koji im otkriva šta im njihovi podaci govore i koji im pomaže u oblikovanju pametnih poslovnih odluka. Zbog toga nam se pridružite na Qlik Sense Tour 2017 i saznajte koji su najnoviji trendovi u polju vizuelne analitiike od lidera iz oblasti poslovnog izveštavanja.

*Radionice su besplatne. Potrebno je samo da ponesete Vaš laptop ili tablet i da se prijavite što pre, jer je broj mesta ograničen.

Za dodatne informacije obratite nam se na info@adacta.rs ili nas pozovite na 011/3032 260.

Qlik Sense Tour Beograd

Prijava

Qlik Sense Tour Ljubljana

Prijava

Qlik Sense Tour Zagreb

Prijava

 

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt