ERP Solutions - News center - Adacta
Adacta news center
Adacta na Technobanku 2017

"Kako savremena poslovna analitika pomaže bankama da unaprede uslugu i odnos sa klijentima?" O ovoj temi u ime  Adacte govoriće Dejan Blatnik, direktor prodaje poslovnih rešenja Adacta i Dr. Sonja Išljamović, BI stručnjak, Adacta. Četvrtak, 30.mart u 11:20! Crowne Plaza, Beograd. 

Saznajte više >>
Radni doručak za osiguravajuća društva »Digitalna transformacija u osiguranju« :: 27.10. u 9:00 :: Radisson Blu, Beograd

Pozivamo Vas da nam se pridružite na dvočasovnom Radnom doručku za osiguravajuća društva »Digitalna transformacija u osiguranju«. Na doručku čemo govoriti o tome šta donosi digitalna transformacija i kako osiguravajuća društva mogu da se približe svojim kupcima uz pomoć tehnologije i u potpunosti iskoriste moć svojih podataka. 

Četvrtak, 27.10.2016, Hotel Radisson Blu, Beograd, 9:00 –11:00.

Saznajte više >>
Adacta na Microsoft svetskoj partnerskoj konferenciji #WPC16

Jedna od najznačajnijih tema na 14. Microsoft svetskoj partnerskoj konferenciji  (WPC16), koja je održana u julu ove godine u Torontu, bila ja digitalna transformacija i Microsoftova ulaganja u razvoj naprednih integrisanih rešenja koja kompanijama mogu pomoći u ostvarivanju željenih ciljeva u dinamičnom i promenljivom poslovnom okruženju današnjice.

Saznajte više >>
ERP ili BI sistem – odakle krenuti?

Na konkurentnom tržištu uspeh kompanije nije moguć bez planiranja, a planiranje nije moguće bez kvalitetnih informacija. Međutim, ponekad je izazov iz teško preglednih skupova neobrađenih podataka izdvojiti i prepoznati važne informacije i logične poslovne veze.

Saznajte više >>
Adacta postala član prestižnog "Microsoft President's Club-a" za 2016. godinu

Kompanija Adacta, vodeći Microsoft Dynamics partner u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj, jedini je partner u Adriatic regionu kome je dodeljeno prestižno priznanje Microsoft President’s Cluba. Članstvo u ovom istaknutom klubu Adacta je dobila zahvaljujući postignutim rezultatima na području razvoja i implementacije naprednih rešenja iz Microsoft Dynamics porodice (Dynamics AX, Dynamics NAV i Dynamics CRM).

Saznajte više >>
Adacta na 4. ICV Kongresu Controllera Srbije

Sada već tradicionalno Adacta će kao jedan od sponzora na 4. ICV Kongresu Controllera ove godine predstaviti Qlik Sense rešenje, ali i način na koji je BI rešenje unapredilo poslovanje u kompaniji Forma Ideale.

Saznajte više >>
Umeće CRM-ovanja - Klijenti na oprezu, banke na potezu

I naši i svetski generalni direktori saglasni su oko uloge tehnologije i koliko ona pomaže kompanijama da poboljšaju odnose sa klijentima i zajednicom. Tehnološka rešenja koja se bave podacima i analitikom – BI rešenja, CRM sistemi za upravljanje odnosima sa klijentima, rešenja koja omogućavaju inovacije kao i platforme za društvenu angažovanost kompanija – na vrhu su liste tehnologija koje kompanijama donose najveće koristi, a predvodnici u njihovoj primeni banke i finansijske institucije.

Saznajte više >>
The Qlik Sense Tour 2016 Beograd: Uvek očekujte više

Pridružite nam se na Qlik Sense turneji koja će se održati u Beogradu 31. maja i saznajte kako da na najefikasniji način iskoristite pun potencijal svojih podataka.

Saznajte više >>
Konferencija: Izazovi banaka u eri klijenata

Danas se bankarski sektor sve više bazira na pružanju što kvalitetnijih usluga. Iz tog razloga veoma je važno da banke rade na strategiji razvoja svoje inovativnosti i da razumeju afinitete i potrebe krajnjih korisnika. Tehnologija je sastvani deo ove strategije, ali da bi se obezbedili željeni rezultati veoma je važno izgraditi efikasnu strukturu i organizaciju. Fokus banaka treba usmeriti na edukaciju zaposlenih, a tehnologija je alat koji će im omogućiti transformaciju i ubrzati poslovne procese.

Saznajte više >>
Forma Ideale: Efikasno BI rešenje za lidera u proizvodnji nameštaja

Kompanija Forma Ideale je 2014. godine donela odluku o uvođenju Microsoft Dynamics NAV sistema u svoje poslovanje, čime je doprinela, pre svega, povećanju njegove efikasnosti. Međutim, u skladu sa razvojem poslovanja, javila se potreba za kreiranjem naprednih formi izveštaja, kao i automatizacijom celokupnog procesa izveštavanja.

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt