Business Intelligence - News center - Adacta
Adacta news center
Adacta dobila najprestižniji Qlik status - Qlik Elite Solution Provider za Srbiju, Sloveniju i Hrvatsku

Adacta je dobila najviši Qlik status i time je postala deo ekskluzivnog kruga Qlik Elite Partnera.

Saznajte više >>
Zapaženo učešće Adacte na Technobanku 2017.

Krajem marta u beogradskom hotelu Crowne plaza održana je dvodnevna konferencija Technobank 2017. na kojoj je veliku pažnju privuklo predavanje Dejana Blatnika, vođe prodaje poslovnih rešenja Adacta Grupe i dr. Sonje Išljamović, BI experta Adacte Beograd. Pored toga veliki broj bankara posvetio je i Adacta štand, gde su naši stručnjaci odgovarali na sva njihova pitanja u vezi sa Adactinim Banking.CRM i  Banking.BI rešenjima.

Saznajte više >>
Adacta na Technobanku 2017

"Kako savremena poslovna analitika pomaže bankama da unaprede uslugu i odnos sa klijentima?" O ovoj temi u ime  Adacte govoriće Dejan Blatnik, direktor prodaje poslovnih rešenja Adacta i Dr. Sonja Išljamović, BI stručnjak, Adacta. Četvrtak, 30.mart u 11:20! Crowne Plaza, Beograd. 

Saznajte više >>
Gradite karijeru sa nama | BI Consultant

Tražimo ambiciozne i komunikativne osobe sa izraženim analitičkim sposobnostima, koje su zainteresovane da budu deo Business Intelligence tima Adacta Grupe

Saznajte više >>
Radni doručak za osiguravajuća društva »Digitalna transformacija u osiguranju« :: 27.10. u 9:00 :: Radisson Blu, Beograd

Pozivamo Vas da nam se pridružite na dvočasovnom Radnom doručku za osiguravajuća društva »Digitalna transformacija u osiguranju«. Na doručku čemo govoriti o tome šta donosi digitalna transformacija i kako osiguravajuća društva mogu da se približe svojim kupcima uz pomoć tehnologije i u potpunosti iskoriste moć svojih podataka. 

Četvrtak, 27.10.2016, Hotel Radisson Blu, Beograd, 9:00 –11:00.

Saznajte više >>
Qlik Continuous Classroom: savremena platforma za kontinuirano učenje po meri svakog studenta

Živimo u eri velikih promena i brzog protoka informacija. Da bismo bili u korak sa najnovijim trendovima, poželjno je da već od studentskih dana stičemo praktična znanja i veštine koje će nam dati konkurentsku prednost kada zakoračimo u zahtevan svet poslovanja. Kompanija Qlik je prepoznala potrebu za osnaživanjem i edukacijom mladih i kreirala platformu nove generacije Qlik Continuous Classroom, namenjenu studentima i njihovom kontinuiranom usavršavanju Qlik Sense veština.

Saznajte više >>
Free Live Webinar: Qlik Sense 3.0

Pridružite nam se u sredu, 24. avgusta sa početkom u 11h na besplatnom online seminaru i saznajte sve o najnovijim funkcionalnostima koje donosi poslednja verzija Qlik Sense 3.0 rešenja.

Saznajte više >>
ERP ili BI sistem – odakle krenuti?

Na konkurentnom tržištu uspeh kompanije nije moguć bez planiranja, a planiranje nije moguće bez kvalitetnih informacija. Međutim, ponekad je izazov iz teško preglednih skupova neobrađenih podataka izdvojiti i prepoznati važne informacije i logične poslovne veze.

Saznajte više >>
Adacta za Controlling magazin: Efikasno povezivanje podataka uz pomoć rešenja za poslovnu analitiku i cilju donošenje pravih odluka

[Cilj je povezati tačkice]

Vladanje i upravljanje podacima je u današnjoj turbulentnoj i konkurentnoj ekonomiji apsolutno neophodno. Pored najpoznatijeg, finansijskog controllinga, mnogo je aktuelnih vidova ove prakse: počev od proizvođača, koji moraju da kontrolišu vreme u radu i zastoje mašina, preko finansijskih direktora kojima je neophodna kontrola efikasnosti goriva u kompanijskim automobilima, do banaka koje regulatornim telima moraju da podnose izveštaje o trenutnom finansijskom stanju i protoku novca. Zajednički imenitelj njihovih potreba jeste dobijanje: najažurnijih trenutnih podataka, zatim, podataka koji su pristupačni, laki za „rukovanje“ i brzi u odgovorima.

Saznajte više >>
Prijavite se na Qlik letnju školu analitike

Ukoliko ste i Vi ušli u mirniji letnji period Vašeg poslovanja i imate malo više vremena da se posvetite sebi i usavršavanju svojih analitičkih veština, onda je Qlik Summer School pravo mesto za Vas.

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Potrebne su vam dodatne informacije?

Naš kontakt