News center - Adacta
Adacta News Center

Pogledajte najnovije vesti, blog ili video sadržaj.

Zapaženo učešće Adacte na Technobanku 2017.

Krajem marta u beogradskom hotelu Crowne plaza održana je dvodnevna konferencija Technobank 2017. na kojoj je veliku pažnju privuklo predavanje Dejana Blatnika, vođe prodaje poslovnih rešenja Adacta Grupe i dr. Sonje Išljamović, BI experta Adacte Beograd. Pored toga veliki broj bankara posvetio je i Adacta štand, gde su naši stručnjaci odgovarali na sva njihova pitanja u vezi sa Adactinim Banking.CRM i  Banking.BI rešenjima.

Saznajte više >>
Adacta ponovno proglašena LS Retail Gold Partnerom

I ove godine nam je naš partner LS Retail, vodeći ponuđač poslovno-informacionih rešenja za maloprodaju i ugostiteljstvo, dodelio počasnu titulu LS Retail Gold Partner 2017. 

Saznajte više >>
Svetsko rešenje idealno za srpsku privredu

Adacta Beograd je na konferenciji za novinare u svojim prostorijama sa početkom proleća pored stabilnog rasta, povećanja zaposlenih i širenja AdInsure razvojnog centra u Beogradu predstavila i Microsoft Dynamics 365, poslovni softverski paket u oblaku

Saznajte više >>
Adacta na Technobanku 2017

"Kako savremena poslovna analitika pomaže bankama da unaprede uslugu i odnos sa klijentima?" O ovoj temi u ime  Adacte govoriće Dejan Blatnik, direktor prodaje poslovnih rešenja Adacta i Dr. Sonja Išljamović, BI stručnjak, Adacta. Četvrtak, 30.mart u 11:20! Crowne Plaza, Beograd. 

Saznajte više >>
Sedmu godinu za redom Gartner svrstao QLIK među BI lidere

Qlik® je lider u vizuelnoj analitici, a to je potvrdio i Gartner koji ga je u svom izveštaju Leaders Quadrant of the 2017 Business Intelligence and Analytics Platform Magic Quadrant report  svrstao među ovo odabrano društvo već sedmu godinu za redom.

Saznajte više >>
Gradite karijeru sa nama | AX Project Manager

We are looking for candidates with at least 3 years of experience in managing enterprise IT projects.

Saznajte više >>
Gradite karijeru sa nama | .NET developer for AdInsure

We are looking for candidates with at least 3 years of experience in design and development of .NET applications.

Saznajte više >>
Gradite karijeru sa nama | BI Consultant

Tražimo ambiciozne i komunikativne osobe sa izraženim analitičkim sposobnostima, koje su zainteresovane da budu deo Business Intelligence tima Adacta Grupe

Saznajte više >>
»Digitalna transformacija u osiguranju«

U hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, 27.10.2016.održan je Adacta poslovni doručak ~Digitalna transformacija u osiguranju~ na kome su učestvovali predstavnici najrelevantnijih osiguravajućih kuća u Srbiji.

Saznajte više >>
Radni doručak za osiguravajuća društva »Digitalna transformacija u osiguranju« :: 27.10. u 9:00 :: Radisson Blu, Beograd

Pozivamo Vas da nam se pridružite na dvočasovnom Radnom doručku za osiguravajuća društva »Digitalna transformacija u osiguranju«. Na doručku čemo govoriti o tome šta donosi digitalna transformacija i kako osiguravajuća društva mogu da se približe svojim kupcima uz pomoć tehnologije i u potpunosti iskoriste moć svojih podataka. 

Četvrtak, 27.10.2016, Hotel Radisson Blu, Beograd, 9:00 –11:00.

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Naš kontakt