News center - Adacta
Adacta News Center

Pogledajte najnovije vesti, blog ili video sadržaj.

Sedmu godinu za redom Gartner svrstao QLIK među BI lidere

Qlik® je lider u vizuelnoj analitici, a to je potvrdio i Gartner koji ga je u svom izveštaju Leaders Quadrant of the 2017 Business Intelligence and Analytics Platform Magic Quadrant report  svrstao među ovo odabrano društvo već sedmu godinu za redom.

Saznajte više >>
Gradite karijeru sa nama | AX Project Manager

We are looking for candidates with at least 3 years of experience in managing enterprise IT projects.

Saznajte više >>
Gradite karijeru sa nama | .NET developer for AdInsure

We are looking for candidates with at least 3 years of experience in design and development of .NET applications.

Saznajte više >>
Gradite karijeru sa nama | BI Consultant

Tražimo ambiciozne i komunikativne osobe sa izraženim analitičkim sposobnostima, koje su zainteresovane da budu deo Business Intelligence tima Adacta Grupe

Saznajte više >>
»Digitalna transformacija u osiguranju«

U hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, 27.10.2016.održan je Adacta poslovni doručak ~Digitalna transformacija u osiguranju~ na kome su učestvovali predstavnici najrelevantnijih osiguravajućih kuća u Srbiji.

Saznajte više >>
Radni doručak za osiguravajuća društva »Digitalna transformacija u osiguranju« :: 27.10. u 9:00 :: Radisson Blu, Beograd

Pozivamo Vas da nam se pridružite na dvočasovnom Radnom doručku za osiguravajuća društva »Digitalna transformacija u osiguranju«. Na doručku čemo govoriti o tome šta donosi digitalna transformacija i kako osiguravajuća društva mogu da se približe svojim kupcima uz pomoć tehnologije i u potpunosti iskoriste moć svojih podataka. 

Četvrtak, 27.10.2016, Hotel Radisson Blu, Beograd, 9:00 –11:00.

Saznajte više >>
CAREER WITH US | .NET Developer for AdInsure

We are looking for candidates with at least 2 years of experience in design and development of .NET applications.

Saznajte više >>
Qlik Continuous Classroom: savremena platforma za kontinuirano učenje po meri svakog studenta

Živimo u eri velikih promena i brzog protoka informacija. Da bismo bili u korak sa najnovijim trendovima, poželjno je da već od studentskih dana stičemo praktična znanja i veštine koje će nam dati konkurentsku prednost kada zakoračimo u zahtevan svet poslovanja. Kompanija Qlik je prepoznala potrebu za osnaživanjem i edukacijom mladih i kreirala platformu nove generacije Qlik Continuous Classroom, namenjenu studentima i njihovom kontinuiranom usavršavanju Qlik Sense veština.

Saznajte više >>
Free Live Webinar: Qlik Sense 3.0

Pridružite nam se u sredu, 24. avgusta sa početkom u 11h na besplatnom online seminaru i saznajte sve o najnovijim funkcionalnostima koje donosi poslednja verzija Qlik Sense 3.0 rešenja.

Saznajte više >>
Adacta na Microsoft svetskoj partnerskoj konferenciji #WPC16

Jedna od najznačajnijih tema na 14. Microsoft svetskoj partnerskoj konferenciji  (WPC16), koja je održana u julu ove godine u Torontu, bila ja digitalna transformacija i Microsoftova ulaganja u razvoj naprednih integrisanih rešenja koja kompanijama mogu pomoći u ostvarivanju željenih ciljeva u dinamičnom i promenljivom poslovnom okruženju današnjice.

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Naš kontakt